Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst Faust
Attack Tactiek Neo2
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Poorter draait met de bal, schiet en ... Sevastakis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crapa zal de hoekschop nemen. Poorter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter onderschept slim de pass. Poorter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Sevastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter onderschept slim de pass. Poorter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Faust 0:1

14e minuut.
Inworp. Crapa met de inworp. Elshout geeft de bal voor. Ydens is nu in balbezit. Ydens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ydens kan de bal niet met de borst controleren. Ydens passt de bal zonder na te denken. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Parret geeft de bal voor. Sevastakis kopt de bal weg. Elshout speelt de bal door. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Crapa geeft de bal voor. Klungelig pakt Poorter de bal. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
McVicar passt de bal met de wreef. Parret rent richting de bal. Parret geeft een hoge lob. Poorter is nu in balbezit. Poorter schiet op doel. Capella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Escauriza onderschept slim de pass. Schauwaers onderschept slim de pass. Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Poorter is nu in balbezit. Poorter schiet op doel. Capella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Waele probeert naar een medespeler te passen. Poorter is nu in balbezit. Waele is nu in balbezit. Poorter rent richting de bal. Poorter schiet op doel. Capella bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 76%, Faust 24%.
eendracht zandberg aalst - Faust 0:1

46e minuut.
Glaza komt het veld opgelopen. Aļģis komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Elshout met een sublieme pass. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sevastakis. Poorter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Daar is Waele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens passt de bal zonder na te denken. Poorter is nu in balbezit. Poorter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Capella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Herren is nu in balbezit. Herren probeert naar een medespeler te passen. Glaza is nu in balbezit. Glaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Haller speelt de bal door. Blontrock rent richting de bal. Szekely onderschept slim de pass. Szekely draait met de bal, schiet en ... Swartenbroucks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Aļģis is nu in balbezit. Elshout onderschept slim de pass. Elshout speelt de bal door. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Đuričić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herren de bal. Herren passt de bal in één keer door. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller haalt uit met een fantastische trap. Swartenbroucks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Elshout heeft problemen om de bal te vangen. Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. Poorter is nu in balbezit. Poorter schiet op doel. Capella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Faust 0:2

89e minuut.
Elshout probeert de bal met de borst te controleren. Elshout met een sublieme pass. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poorter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Capella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 61%, Faust 39%.
eendracht zandberg aalst - Faust 0:2