Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen Fc Ndw
rita11 Tactiek Drievierdrie
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 67.5
zeer goed Schieten briljant
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Bolognesi rent richting de bal. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal met de wreef. Baszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Baszczyński schiet op doel. Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Klungelig pakt Stercul de bal. Stercul met een sublieme pass. Ferdinand geeft een hoge lob. Esparza springt en kopt de bal. Bernet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:1

2e minuut.
Esparza rent richting de bal. Parys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esparza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdinand met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Baszczyński de bal. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Bernet bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal met de wreef. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:2

7e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand met een sublieme pass. Esparza heeft problemen om de bal te vangen. Esparza schiet op doel. Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Robledo met een sublieme pass. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Bernet bokst de bal weg. Mateo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tucaković neemt de hoekschop. Esparza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baszczyński speelt de bal door. Esparza rent richting de bal. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:3

18e minuut.
Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Robledo speelt de bal door. Mateo is nu in balbezit. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński schiet op doel. Bernet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Esparza draait met de bal, schiet en ... Bernet speelt de bal door. Tucaković kopt de bal weg. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Siboni geeft de bal voor. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi onderschept slim de pass. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. Siboni kopt de bal weg. Klungelig pakt Stercul de bal. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tucaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:4

30e minuut.
Tucaković passt de bal zonder na te denken. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi passt de bal zonder na te denken. Esparza is nu in balbezit. Esparza schiet op doel. Bernet bokst de bal weg.

32e minuut.
Tucaković speelt de bal door. Baszczyński is nu in balbezit. Mateo onderschept slim de pass. Bolognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Bolognesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vukorep rent richting de bal. Vukorep geeft een hoge lob. Esparza rent richting de bal. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Bernet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tucaković passt de bal zonder na te denken. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Bernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukorep onderschept slim de pass. Vukorep speelt de bal door. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Esparza rent richting de bal. Stercul onderschept slim de pass. Bolognesi rent richting de bal. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 79%, Fc Ndw 21%.
Mastellen - Fc Ndw 0:4

48e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo met een sublieme pass. Esparza kan de bal niet met de borst controleren. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Tucaković met een sublieme pass. Bolognesi rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vukorep geeft de bal voor. Baszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković met een sublieme pass. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Bernet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Parys heeft problemen om de bal te vangen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal met de wreef. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Robledo probeert naar een medespeler te passen. Bolognesi met een sublieme pass. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński schiet op doel. Bernet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:5

58e minuut.
Bolognesi is nu in balbezit. Miąskiewicz begaat een overtreding. Bolognesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdinand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bolognesi rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi is nu in balbezit. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bolognesi probeert naar een medespeler te passen. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński passt de bal met de wreef. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Tollebeek de bal. Beleţchi rent richting de bal. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand geeft een hoge lob. Esparza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mateo geeft de bal voor. Inworp. Tucaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mateo geeft de bal voor. Inworp. Tucaković met een snelle inworp. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baszczyński rent richting de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:6

80e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Bolognesi rent richting de bal. Mateo rent richting de bal. Esparza onderschept slim de pass. Esparza draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Esparza de bal. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. Bernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stercul bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza onderschept slim de pass. Esparza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Fc Ndw 0:7

84e minuut.
Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszczyński passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grądcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robledo met een sublieme pass. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ferdinand kopt de bal weg. Bolognesi probeert de bal met de borst te controleren. Bolognesi passt de bal met de wreef. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 73%, Fc Ndw 27%.
Mastellen - Fc Ndw 0:7