Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda SKY
442 Tactiek Wingerrechts
51% Balbezit 49%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 66.8
adequate Schieten formidable
good Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Dall`Ora probeert naar een medespeler te passen. Dewit kopt de bal weg. Qəzənfərov speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Poudal rent richting de bal. Poudal passt de bal met de wreef. Qəzənfərov speelt de bal door. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel. Dall`Ora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Poudal is nu in balbezit. Poudal geeft de bal voor. Qəzənfərov kopt de bal weg. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Prášek rent richting de bal. Klungelig pakt Poudal de bal. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. Dall`Ora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:1

10e minuut.
Vantomme kopt de bal weg. Goeman geeft een lange en hoge pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ... Dall`Ora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:2

18e minuut.
Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers probeert naar een medespeler te passen. Butor rent richting de bal. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Dhoker verovert de bal door een tackle van achteren. Dhoker speelt de bal door. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Pypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dewit is nu in balbezit. Dewit passt de bal in één keer door. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel. Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:3

28e minuut.
Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov met een sublieme pass. Poudal met een sublieme pass. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mirończuk geeft de bal voor. Poudal kopt de bal weg. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek is nu in balbezit. Prášek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wytynck geeft de bal voor. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cooper krijgt een gele kaart. Prášek raakt geblesseerd tijdens het duel. Prášek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Prášek kopt de bal weg. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qəzənfərov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prášek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dhoker rent richting de bal. Dhoker passt de bal in één keer door. Qəzənfərov met een sublieme pass. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Qəzənfərov kopt de bal weg. Prášek heeft problemen om de bal te vangen. Prášek passt de bal zonder na te denken. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov schiet op doel. Dall`Ora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 78%, SKY 22%.
fc ganda - SKY 0:4

47e minuut.
Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ... Butor speelt de bal door. Dewit met een sublieme pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal in één keer door. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. Dall`Ora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Dewit is nu in balbezit. Dewit met een sublieme pass. Prášek heeft problemen om de bal te vangen. Prášek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Habers met een sublieme pass. Goeman geeft de bal voor. Prášek kopt de bal weg. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Dewit verovert de bal door een tackle van achteren. Dewit speelt de bal door. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dewit probeert naar een medespeler te passen. Poudal rent richting de bal. Poudal geeft de bal voor. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal. Dall`Ora probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dhoker met een sublieme pass. Qəzənfərov speelt de bal door. Prášek is nu in balbezit. Prášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:5

65e minuut.
Dhoker verovert de bal door een tackle van achteren. Dhoker met een sublieme pass. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov onderschept slim de pass. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dewit probeert naar een medespeler te passen. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Prášek rent richting de bal. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Dall`Ora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Prášek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poudal de bal. Poudal geeft de bal voor. Qəzənfərov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dall`Ora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:6

77e minuut.
Dewit passt de bal in één keer door. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal met de wreef. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:7

78e minuut.
Dhoker met een sublieme pass. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dewit geeft een hoge lob. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ... Dall`Ora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:8

85e minuut.
Dhoker probeert de bal aan de voet te houden. Hranda rent richting de bal. Goeman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goeman krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sutela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewit onderschept slim de pass. Dewit geeft de bal voor. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - SKY 0:9

88e minuut.
Prášek kopt de bal weg. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal passt de bal zonder na te denken. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel. Dall`Ora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 76%, SKY 24%.
fc ganda - SKY 0:9