Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Wysiołek Luborzycki SeMTeX
na mocnych Tactiek 3xatt
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 40.9
adequate Schieten good
good Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Bugnies kan de bal niet met de borst controleren. de Graaff speelt de bal door. Ercin onderschept slim de pass. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 0:1

8e minuut.
Junerud rent richting de bal. Junerud passt de bal zonder na te denken. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ... Butje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 1:1

12e minuut.
Ostaşu met een snelle inworp. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski geeft een lange en hoge pass. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:1

22e minuut.
Van Langenhove probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Graaff de bal. Uria is nu in balbezit. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Butje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Valtancoli is nu in balbezit. Bugnies onderschept slim de pass. Bugnies speelt de bal door. de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graaff schiet op doel. Branch bokst de bal weg.

30e minuut.
Scarpinelli met een sublieme pass. Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valtancoli. Van Heck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bauwens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Millau onderschept slim de pass. Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies speelt de bal door. de Graaff rent richting de bal. de Graaff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 56%, SeMTeX 44%.
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:1

54e minuut.
Ragno kopt de bal weg. Bauwens speelt de bal door. Daar is Ercin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Heck rent richting de bal. Van Heck schiet op doel. Branch bokst de bal weg. Bugnies is nu in balbezit. Bugnies haalt uit met een fantastische trap. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:2

62e minuut.
de Graaff passt de bal met de wreef. Valtancoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies verovert de bal door een tackle van achteren. Bugnies geeft de bal voor. Van Langenhove geeft een lange en hoge pass. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
de Graaff met een sublieme pass. Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies passt de bal met de wreef. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bugnies verovert de bal door een tackle van achteren. Bugnies passt de bal zonder na te denken. de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graaff haalt uit met een fantastische trap. Ercin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove probeert naar een medespeler te passen. Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck haalt uit met een fantastische trap. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 62%, SeMTeX 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Millau met een sublieme pass. Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

101e minuut.
De Commer geeft een lange en hoge pass. de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graaff passt de bal met de wreef. Van Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Langenhove met de inworp. Bauwens speelt de bal door. Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies draait met de bal, schiet en ... Branch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 73%, SeMTeX 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:2

117e minuut.
Bauwens is nu in balbezit. Bauwens geeft een lange en hoge pass. Branch met een sublieme pass. Millau geeft een hoge lob. de Graaff krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 58%, SeMTeX 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Van Heck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 2:3
---
Ragno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Butje bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 3:3
---
Bugnies neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Pascalin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Butje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
de Graaff neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 3:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scarpinelli neemt zijn aanloop. Butje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 4:4
---
Millau zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
MacKechnie neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Bauwens legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - SeMTeX 4:5
---
Dłużewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---