Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Halcones Psicosis Paranoico Football Club
Normal Tactiek Regreso
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Daar is Borysewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:1

4e minuut.
Cominges speelt de bal door. Bracamonte heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru onderschept slim de pass. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ambroz met een snelle inworp. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz schiet op doel. Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt Boit de bal. Calvo speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boit geeft de bal voor. Klungelig pakt del Bosque de bal. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:2

12e minuut.
Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo onderschept slim de pass. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Calvo geeft de bal voor. Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruiz zal de hoekschop nemen. Borysewicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz passt de bal in één keer door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:3

26e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:4

28e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Caramitru speelt de bal door. Klungelig pakt Borysewicz de bal. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:5

33e minuut.
Boit met een sublieme pass. Acuña geeft de bal voor. Borysewicz controleert de bal met de borst. Borysewicz geeft de bal voor. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meza trapt de bal weg van het doel. Boit kopt de bal weg. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. del Bosque begaat een overtreding. Borysewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Halcones 74%, Psicosis Paranoico Football Club 26%.
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:6

50e minuut.
Bracamonte rent richting de bal. Ambroz is nu in balbezit. Bracamonte onderschept slim de pass. Bracamonte passt de bal met de wreef. Calvo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz passt de bal met de wreef. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:7

56e minuut.
Meza met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteta met de inworp. Calvo geeft een lange en hoge pass. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ambroz passt de bal zonder na te denken. Calvo probeert de bal aan de voet te houden. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz geeft een hoge lob. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:8

65e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Ambroz geeft een hoge lob. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Meza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. Figueroa is nu in balbezit. Beteta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beteta krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo speelt de bal door. Caramitru controleert de bal met de borst. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:9

76e minuut.
Caramitru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru geeft een lange en hoge pass. Calvo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo speelt de bal door. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:10

80e minuut.
Calvo met een sublieme pass. del Bosque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borysewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos geeft een hoge lob. Borysewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Caramitru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:11

85e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Caramitru rent richting de bal. Caramitru passt de bal in één keer door. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel. Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Halcones 65%, Psicosis Paranoico Football Club 35%.
Real Halcones - Psicosis Paranoico Football Club 0:12