Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Estímulos Goleo FC
Normal Tactiek Perú
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 54.9
unsatisfactory Schieten outstanding
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Iznaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bortolus de bal. Bortolus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radin de bal. Radin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Varela probeert de bal aan de voet te houden. Pac kopt de bal weg. Giraldo is nu in balbezit. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:1

7e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia passt de bal zonder na te denken. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Zubiate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:2

9e minuut.
Allemant verovert de bal door een tackle van achteren. Humala begaat een overtreding. Allemant raakt geblesseerd tijdens het duel. Pac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iznaga kopt de bal weg. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Klungelig pakt Radin de bal. Radin passt de bal zonder na te denken. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel. Zubiate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:3

16e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Iznaga is nu in balbezit. Alayza maakt een afschuwelijke overtreding. Alayza krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bonifaz probeert de bal aan de voet te houden. Radin rent richting de bal. Radin passt de bal met de wreef. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:4

19e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia heeft problemen om de bal te vangen. Mizia geeft de bal voor. Iznaga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Silva kopt de bal weg. Varela rent richting de bal. Varela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:5

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojeda met de inworp. Giraldo geeft de bal voor. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Zubiate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Zubiate speelt de bal door. Klungelig pakt Giraldo de bal. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Zubiate bokst de bal weg. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:6

25e minuut.
Bonifaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varela met de inworp. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Radin haalt uit met een fantastische trap. Calmet probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mizia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bortolus is nu in balbezit. Bortolus passt de bal zonder na te denken. Mizia rent richting de bal. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Zubiate bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mizia zal de hoekschop nemen. Iznaga springt en kopt de bal. Zubiate bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:7

33e minuut.
Bonifaz speelt de bal door. Daar is Alayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Zubiate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:8

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Calmet de bal onder controle te krijgen. Iznaga rent richting de bal. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga onderschept slim de pass. Iznaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zubiate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Klungelig pakt Radin de bal. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga schiet op doel. Zubiate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:9

45e minuut.
Pareja rent richting de bal. Bortolus speelt de bal door. Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Estímulos 72%, Goleo FC 28%.
CSK Estímulos - Goleo FC 0:10

51e minuut.
Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia passt de bal met de wreef. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pac passt de bal in één keer door. Bortolus heeft problemen om de bal te vangen. Bortolus met een sublieme pass. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pac verovert de bal door een tackle van achteren. Pac geeft een hoge lob. Iznaga kopt de bal weg. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:11

55e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Bortolus rent richting de bal. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:12

57e minuut.
Bortolus geeft een lange en hoge pass. Radin kopt de bal weg. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. Zubiate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:13

57e minuut.
Humala rent richting de bal. Humala passt de bal in één keer door. Giraldo is nu in balbezit. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:14

59e minuut.
Varela met de inworp. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac passt de bal met de wreef. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Paal! Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zubiate probeert naar een medespeler te passen. Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:15

68e minuut.
Valle Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski onderschept slim de pass. Lipski geeft een lange en hoge pass. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Calmet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iznaga kopt de bal weg. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Calmet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:16

73e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Calmet geeft de bal voor. Inworp. Bortolus met een snelle inworp. Radin heeft problemen om de bal te vangen. Radin haalt uit met een fantastische trap. Zubiate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mizia neemt de hoekschop. Iznaga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Radin krijgt zijn hoofd ertegen. Zubiate speelt de bal door. Valle Riestra kopt de bal weg. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. Zubiate bokst de bal weg.

81e minuut.
Pareja met een sublieme pass. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac speelt de bal door. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:17

86e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Calmet is nu in balbezit. Radin onderschept slim de pass. Radin haalt uit met een fantastische trap. Zubiate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft de bal voor. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Goleo FC 0:18

89e minuut.
Iznaga passt de bal met de wreef. Pac probeert naar een medespeler te passen. Bortolus met een sublieme pass. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Estímulos 67%, Goleo FC 33%.
CSK Estímulos - Goleo FC 0:18