Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Streak FC Patriotas FC
442 Tactiek Comodo
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Mavares passt de bal zonder na te denken. Madroñero rent richting de bal. Madroñero passt de bal met de wreef. Vizquel is nu in balbezit. Vizquel geeft een lange en hoge pass. Kehm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ariza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aray komt het veld opgelopen. Arreaza trapt de bal weg van het doel. Aray kopt de bal weg. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel. Gascón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Patriotas FC 0:1

16e minuut.
Vizquel met een sublieme pass. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov geeft een lange en hoge pass. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trinchi speelt de bal door. Aray speelt de bal door. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Patriotas FC 0:2

25e minuut.
Drummond rent richting de bal. Drummond geeft de bal voor. Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aray is nu in balbezit. Aray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aray kopt de bal weg. Valente rent richting de bal. Valente geeft een hoge lob. Węgrzynowski probeert de bal met de borst te controleren. Węgrzynowski schiet op doel. Arreaza bokst de bal weg.

33e minuut.
Aray met een sublieme pass. Klungelig pakt Trinchi de bal. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Patriotas FC 0:3

36e minuut.
Aray haalt uit met een fantastische trap. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Patriotas FC 0:4

43e minuut.
Madroñero rent richting de bal. Echeverria maakt een afschuwelijke overtreding. Madroñero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barreto met een snel genomen vrije trap. García Rivas kopt de bal weg. Valente probeert naar een medespeler te passen. García Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Rivas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aray kopt de bal weg. Rincón is nu in balbezit. Valente begaat een overtreding. Valente krijgt een gele kaart. Rincón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bareja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 73%, Patriotas FC 27%.
Streak FC - Patriotas FC 0:4

50e minuut.
Drummond speelt de bal door. Aray rent richting de bal. Aray passt de bal met de wreef. Trinchi is nu in balbezit. Trinchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Cili komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente speelt de bal door. Cili geeft de bal voor. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Patriotas FC 0:5

59e minuut.
Linárez verovert de bal door een tackle van achteren. Linárez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valente met een snelle inworp. Drummond geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barreto rent richting de bal. Aray onderschept slim de pass. Aray probeert naar een medespeler te passen. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măgureanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cili rent richting de bal. Cili probeert naar een medespeler te passen. Węgrzynowski rent richting de bal. Trinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Linárez geeft een hoge lob. Inworp. Măgureanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Drummond met een sublieme pass. Madroñero rent richting de bal. Măgureanu geeft een hoge lob. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Mikker komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 70%, Patriotas FC 30%.
Streak FC - Patriotas FC 0:5