Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hachas Bolívar Atlético Portuguesa FC
Normal Tactiek albert
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Laya geeft de bal voor. Badalament kopt de bal weg. Ureña probeert de bal met de borst te controleren. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Laya controleert de bal met de borst. Laya passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bachmatiuk onderschept slim de pass. Bachmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Peer is nu in balbezit. Peer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:1

16e minuut.
Peer is nu in balbezit. Peer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ribas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luz zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:2

33e minuut.
Charlet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peer rent richting de bal. Peer haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:3

41e minuut.
Vásquez passt de bal zonder na te denken. Badalament geeft een hoge lob. Ribas rent richting de bal. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Oulikou met een sublieme pass. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osmanoğlu de bal. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Bolívar 71%, Atlético Portuguesa FC 29%.
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:3

53e minuut.
Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu passt de bal met de wreef. Laya speelt de bal door. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Oulikou verovert de bal door een tackle van achteren. Oulikou geeft een hoge lob. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bigott krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanoğlu. Osmanoğlu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu passt de bal met de wreef. Peer rent richting de bal. Peer schiet op doel. Vizcarrondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Osmanoğlu passt de bal met de wreef. Peer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laya. Laya krijgt een gele kaart. Peer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osmanoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Oulikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oulikou passt de bal in één keer door. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Badalament is nu in balbezit. Badalament geeft een lange en hoge pass. Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:4

79e minuut.
Chiquillo kopt de bal weg. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu schiet op doel. Vizcarrondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:5

81e minuut.
Oulikou passt de bal met de wreef. Luz is nu in balbezit. Luz passt de bal zonder na te denken. Peer is nu in balbezit. Peer schiet op doel. Vizcarrondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Luz onderschept slim de pass. Luz passt de bal met de wreef. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Bolívar 81%, Atlético Portuguesa FC 19%.
Hachas Bolívar - Atlético Portuguesa FC 0:6