Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los escudos fc FC.Victoria Bahia
523 Tactiek At. Madrid
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 48.8
average Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen very good


6e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Escalante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olivo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:1

13e minuut.
Rubio rent richting de bal. Broś rent richting de bal. Broś speelt de bal door. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mota bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kammenakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos springt en kopt de bal. Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:2

16e minuut.
Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andueza probeert naar een medespeler te passen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Castellin de bal onder controle te krijgen. Broś is nu in balbezit. Broś passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Rubio is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Olivo rent richting de bal. Olivo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kammenakis is nu in balbezit. Kammenakis passt de bal in één keer door. Olivo rent richting de bal. Olivo schiet op doel. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:3

33e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Kammenakis onderschept slim de pass. Kammenakis passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:4

34e minuut.
Cowan met de inworp. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Campos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tenu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan geeft een lange en hoge pass. Olivo probeert de bal aan de voet te houden. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 78%, FC.Victoria Bahia 22%.
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:4

50e minuut.
Kammenakis passt de bal zonder na te denken. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rocha rent richting de bal. Andueza onderschept slim de pass. Andueza met een sublieme pass. Tenu kan de bal niet met de borst controleren. Tenu draait met de bal, schiet en ... Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andueza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szepesy komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Nokhrin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kammenakis is nu in balbezit. Kammenakis speelt de bal door. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin draait met de bal, schiet en ... Escalante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kammenakis heeft problemen om de bal te vangen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammenakis verovert de bal door een tackle van achteren. Nokhrin rent richting de bal. Nokhrin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Słyk de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 70%, FC.Victoria Bahia 30%.
Los escudos fc - FC.Victoria Bahia 0:4