Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turcos del Futuro FC Start
Normal Tactiek This is
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Perea is nu in balbezit. Adames onderschept slim de pass. Adames speelt de bal door. Klungelig pakt Córdova de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baharuddin zal de hoekschop nemen. Córdova springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:1

12e minuut.
Camargo kan de bal niet met de borst controleren. Haras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Córdova de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ... Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gascón speelt de bal door. Baharuddin rent richting de bal. Baharuddin met een sublieme pass. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Córdova draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:2

15e minuut.
Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Perea rent richting de bal. Jurasik onderschept slim de pass. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Baharuddin heeft problemen om de bal te vangen. Baharuddin met een sublieme pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Limardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalicki rent richting de bal. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Adames rent richting de bal. Adames geeft de bal voor. Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel. Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:3

24e minuut.
Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Adames met een sublieme pass. Haras is nu in balbezit. Haras schiet op doel. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Córdova passt de bal zonder na te denken. Jurasik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mendes ... Strafschop! Mendes krijgt een gele kaart. Jurasik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franţiian komt het veld opgelopen. Córdova kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Saavedra bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Baharuddin onderschept slim de pass. Baharuddin geeft een hoge lob. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franţiian bereikt de bal nog maar net als eerste. Franţiian haalt uit met een fantastische trap. Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Franţiian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Haras is nu in balbezit. Haras geeft een hoge lob. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franţiian bereikt de bal nog maar net als eerste. Franţiian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aray heeft problemen om de bal te vangen. Adames probeert naar een medespeler te passen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Urbaneja met een sublieme pass. Baharuddin rent richting de bal. Baharuddin met een sublieme pass. Franţiian bereikt de bal nog maar net als eerste. Franţiian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:4

37e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Haras is nu in balbezit. Haras probeert naar een medespeler te passen. Córdova is nu in balbezit. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Haras met een sublieme pass. Aray rent richting de bal. Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Adames geeft een lange en hoge pass. Franţiian springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kalicki probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea geeft een lange en hoge pass. Córdova rent richting de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Bonito komt het veld opgelopen. Bachiorrini komt het veld opgelopen. Putsila komt het veld opgelopen. Urbaneja trapt de bal weg van het doel. Baharuddin kopt de bal weg. Klungelig pakt Franţiian de bal. Franţiian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 75%, FC Start 25%.
Turcos del Futuro - FC Start 0:4

47e minuut.
Inworp. Adames met de inworp. Klungelig pakt Bonito de bal. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:5

50e minuut.
Pocaterra met een snelle inworp. Aray rent richting de bal. Adames onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bonito de bal. Bonito draait met de bal, schiet en ... Saavedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito schiet op doel. De bal raakt de paal. Saavedra bokst de bal weg.

54e minuut.
Franţiian bereikt de bal nog maar net als eerste. Franţiian met een sublieme pass. Urbaneja rent richting de bal. Bonito onderschept slim de pass. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:6

57e minuut.
Franţiian geeft een lange en hoge pass. Haras is nu in balbezit. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franţiian is nu in balbezit. Franţiian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Haras rent richting de bal. Haras geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Baharuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Baharuddin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Birnicu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Birnicu geeft de bal voor. Haras kopt de bal weg. Daar is Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baharuddin met een snelle inworp. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu geeft een hoge lob. Haras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - FC Start 0:7

70e minuut.
Villalta speelt de bal door. Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Gascón trapt de bal weg van het doel. Adames kopt de bal weg. Bonito is nu in balbezit. Bonito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. Adames is nu in balbezit. Adames passt de bal met de wreef. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Baharuddin onderschept slim de pass. Baharuddin speelt de bal door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Adames geeft de bal voor. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Gascón geeft de bal voor. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito passt de bal zonder na te denken. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 79%, FC Start 21%.
Turcos del Futuro - FC Start 0:7