Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID FUG CHAIMAS F.C.
424 Tactiek ccc
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 71
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 56.1
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Chiquillo speelt de bal door. Klungelig pakt Chacao de bal. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Morles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

4e minuut.
Mora met een sublieme pass. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Monagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:1

7e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw passt de bal zonder na te denken. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:2

9e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal in één keer door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:3

11e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt geeft de bal voor. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vidaurre kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonstaw de bal. Gonstaw passt de bal in één keer door. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:4

13e minuut.
Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao passt de bal zonder na te denken. Daar is Oropeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel. Adamas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akkurt rent richting de bal. Akkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:5

15e minuut.
Akkurt heeft problemen om de bal te vangen. Oropeza verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Çakıl zijn tegenspeler op de grond. Çakıl krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Çakıl met een sublieme pass. Gonstaw is nu in balbezit. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt schiet op doel. Morles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:6

23e minuut.
Rosa speelt de bal door. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Akkurt is nu in balbezit. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre controleert de bal met de borst. Vidaurre met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:7

26e minuut.
Gonstaw met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell speelt de bal door. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:8

27e minuut.
Adamas rent richting de bal. Adamas geeft de bal voor. Inworp. Vidaurre met de inworp. Rosa geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Akkurt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:9

29e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw passt de bal met de wreef. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:10

30e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre passt de bal in één keer door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. Morles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:11

31e minuut.
Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Akkurt rent richting de bal. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:12

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurre met de inworp. Rosa speelt de bal door. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:13

34e minuut.
Gonstaw probeert naar een medespeler te passen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt passt de bal met de wreef. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:14

38e minuut.
Adamas probeert de bal aan de voet te houden. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Morles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:15

38e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft een hoge lob. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Vidaurre met een snelle inworp. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta passt de bal in één keer door. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Gonstaw krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:16

40e minuut.
Chiquillo speelt de bal door. Chacao heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:17

41e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw rent richting de bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Morles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Monagas de bal. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Morles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:18

42e minuut.
Chiquillo met een sublieme pass. Inworp. Çakıl met een snelle inworp. Daar is Akkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Morles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurre met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FUG 87%, CHAIMAS F.C. 13%.
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:19

46e minuut.
Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell geeft een hoge lob. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Morles met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mora de bal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Morles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:20

49e minuut.
Mora heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre speelt de bal door. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:21

52e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:22

53e minuut.
Vidaurre kopt de bal weg. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell speelt de bal door. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal in één keer door. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Paal! Carbonell geeft een hoge lob. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Morles trapt de bal weg van het doel. Rosa controleert de bal met de borst. Rosa passt de bal zonder na te denken. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta passt de bal zonder na te denken. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aristigueta probeert naar een medespeler te passen. Çakıl met een sublieme pass. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell schiet op doel. Morles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:23

61e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal met de wreef. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:24

61e minuut.
Chacao rent richting de bal. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw passt de bal in één keer door. Daar is Akkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt schiet op doel. Morles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:25

63e minuut.
Morles trapt de bal weg van het doel. Mora kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aristigueta de bal onder controle te krijgen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morles trapt de bal weg van het doel. Vidaurre kopt de bal weg. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Morles trapt de bal weg van het doel. Çakıl speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Morles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:26

65e minuut.
Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chacao de bal. Gonstaw onderschept slim de pass. Gonstaw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:27

66e minuut.
Gonstaw passt de bal in één keer door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Perea rent richting de bal. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vidaurre kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell met een sublieme pass. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:28

73e minuut.
Gonstaw speelt de bal door. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre met een sublieme pass. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Morles bokst de bal weg. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Akkurt geeft een hoge lob. Mora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vidaurre speelt de bal door. Klungelig pakt Carbonell de bal. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Morles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:29

79e minuut.
Inworp. Çakıl met een snelle inworp. Rosa geeft de bal voor. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:30

79e minuut.
Chiquillo met een sublieme pass. Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:31

83e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Akkurt heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. Morles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:32

84e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidaurre neemt de hoekschop. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal in één keer door. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morles trapt de bal weg. Vidaurre kopt de bal weg. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vidaurre met de inworp. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell met een sublieme pass. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:33

89e minuut.
Akkurt rent richting de bal. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw schiet op doel. Morles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Monagas de bal. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FUG 96%, CHAIMAS F.C. 4%.
REAL MADRID FUG - CHAIMAS F.C. 0:34