Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fournoi Bay akadimia astrapi
4-3-3 Tactiek xxx
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza met een sublieme pass. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:1

10e minuut.
Koza onderschept slim de pass. Koza probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou is nu in balbezit. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lugano speelt de bal door. Klungelig pakt Trotta de bal. Trotta passt de bal met de wreef. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Planarco speelt de bal door. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios begaat een overtreding. Galitsios krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lugano rent richting de bal. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugano met een sublieme pass. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Presse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pozapalidis is nu in balbezit. Pozapalidis geeft een lange en hoge pass. Trotta kopt de bal weg. Athanasiou heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... Presse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:2

28e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Bazzoni is nu in balbezit. Pozapalidis rent richting de bal. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza geeft de bal voor. Presse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Koza rent richting de bal. Koza geeft de bal voor. Janocha probeert de bal aan de voet te houden. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... Presse bokst de bal weg.

44e minuut.
Buitenspel voor Alvær. Goede buitenspelval van de verdediging. Hoelen neemt vlug de vrije trap. Dowgwiłło heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Alvær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozapalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozapalidis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trotta de bal. Trotta draait met de bal, schiet en ... Presse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Bay 71%, akadimia astrapi 29%.
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:2

51e minuut.
Pozapalidis passt de bal in één keer door. Tzemtibis rent richting de bal. Tzemtibis geeft een hoge lob. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou schiet op doel. Presse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bazzoni met een sublieme pass. Kociniak rent richting de bal. Kociniak passt de bal zonder na te denken. Goulart rent richting de bal. Goulart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Koza geeft de bal voor. Bowsza kopt de bal weg. Daar is Brouwers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotta is nu in balbezit. Trotta geeft een hoge lob. Presse bokst de bal weg. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:3

64e minuut.
Lugano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bowsza de bal. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tzemtibis geeft een lange en hoge pass. Athanasiou heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou passt de bal met de wreef. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bowsza is nu in balbezit. Bowsza probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi rent richting de bal. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pozapalidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... Presse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Lugano kopt de bal weg. Daar is Ariyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Bay 55%, akadimia astrapi 45%.
Fournoi Bay - akadimia astrapi 0:4