Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melomakaronades FC. Φ.Α.Σ. Νάουσα
Normal Tactiek bekas
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 53.4
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Karystinaios rent richting de bal. Vomvolakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vomvolakis passt de bal met de wreef. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis bokst de bal weg.

4e minuut.
Magaña is nu in balbezit. Obrubański rent richting de bal. Magaña met een sublieme pass. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tsopanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foulidis heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański rent richting de bal. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vomvolakis probeert de bal aan de voet te houden. Pantazis is nu in balbezit. Pantazis passt de bal zonder na te denken. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ourgios geeft een hoge lob. Tsirigotakis is nu in balbezit. Lenk met een sublieme pass. Obrubański rent richting de bal. Obrubański haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk passt de bal zonder na te denken. Obrubański rent richting de bal. Obrubański schiet op doel. Foulidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:1

17e minuut.
Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal met de wreef. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Obrubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrubański passt de bal in één keer door. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Ourgios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tzavaras met een snelle inworp. Daar is Pantazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantazis geeft een hoge lob. Obrubański rent richting de bal. Obrubański schiet op doel. Tsopanidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:2

23e minuut.
Magaña passt de bal zonder na te denken. Pantazis controleert de bal met de borst. Pantazis probeert naar een medespeler te passen. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pantazis onderschept slim de pass. Pantazis met een sublieme pass. Vomvolakis rent richting de bal. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:3

32e minuut.
Vomvolakis passt de bal in één keer door. Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal met de wreef. Obrubański heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tsirigotakis kopt de bal weg. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal in één keer door. Pantazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ourgios passt de bal zonder na te denken. Lenk is nu in balbezit. Lenk geeft een hoge lob. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kazantzis geeft een hoge lob. Inworp. Nikiforidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xynis is nu in balbezit. Xynis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vomvolakis is nu in balbezit. Ourgios onderschept slim de pass. Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Obrubański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:4

44e minuut.
Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña speelt de bal door. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal zonder na te denken. Vomvolakis probeert naar een medespeler te passen. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 79%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 21%.
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:4

47e minuut.
Magaña passt de bal zonder na te denken. Pantazis rent richting de bal. Pantazis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obrubański de bal. Obrubański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Destounis geeft de bal voor. Magaña probeert de bal aan de voet te houden. Magaña speelt de bal door. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Magaña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lenk de bal. Lenk passt de bal zonder na te denken. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pantelakis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lenk kopt de bal weg. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ourgios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:5

65e minuut.
Pantelakis geeft de bal voor. Lenk is nu in balbezit. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Pantazis onderschept slim de pass. Pantazis passt de bal zonder na te denken. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:6

69e minuut.
Karystinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Karystinaios passt de bal in één keer door. Daar is Ourgios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lenk passt de bal in één keer door. Obrubański met een sublieme pass. Vomvolakis is nu in balbezit. Pantazis is nu in balbezit. Pantazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bousios komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Lenk passt de bal in één keer door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousios rent richting de bal. Bousios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:7

81e minuut.
Tzavaras geeft een hoge lob. Foulidis heeft problemen om de bal te vangen. Bousios rent richting de bal. Bousios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:8

84e minuut.
Inworp. Nikiforidis met een snelle inworp. Pantazis speelt de bal door. Bousios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousios haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis bokst de bal weg.

86e minuut.
Pantazis kopt de bal weg. Vomvolakis probeert de bal aan de voet te houden. Vomvolakis speelt de bal door. Bousios is nu in balbezit. Bousios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Karaindros is nu in balbezit. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bousios de bal. Bousios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 78%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 22%.
Melomakaronades FC. - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:8