Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA F.C PELEKANS
OSA532 Tactiek 532 otto
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 63.6
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Trinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinca passt de bal zonder na te denken. Daar is Azran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azran geeft de bal voor. Adepoju kopt de bal weg. Gremista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Trapolino rent richting de bal. Trapolino speelt de bal door. Ardito speelt de bal door. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Małek verovert de bal door een tackle van achteren. Małek geeft de bal voor. Kanal kopt de bal weg. Ardito rent richting de bal. Ardito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trapolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapolino geeft de bal voor. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - F.C PELEKANS 0:1

43e minuut.
Małek onderschept slim de pass. Trapolino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małek. Małek krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Benard is nu in balbezit. Benard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adepoju de bal. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Gremista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - F.C PELEKANS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 48%, F.C PELEKANS 52%.
C.A OSASUNA - F.C PELEKANS 0:2

54e minuut.
Simonyi geeft de bal voor. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju schiet op doel. Gremista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - F.C PELEKANS 0:3

61e minuut.
Inworp. Hubzin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Trinca verovert de bal door een tackle van achteren. Trinca geeft de bal voor. Klungelig pakt Trapolino de bal. Hubzin is nu in balbezit. Hubzin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Adepoju geeft een lange en hoge pass. Trapolino is nu in balbezit. Trapolino geeft de bal voor. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju schiet op doel. Gremista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Stănică met een sublieme pass. Trapolino met een sublieme pass. Ardito speelt de bal door. Adepoju rent richting de bal. Adepoju schiet op doel. Gremista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Smailbegović is nu in balbezit. Kanal onderschept slim de pass. Kanal passt de bal met de wreef. Nappa is nu in balbezit. Nappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aligiannis geeft een lange en hoge pass. Laval is nu in balbezit. Laval passt de bal zonder na te denken. Hubzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Tofiqli komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Benard kopt de bal weg. Ardito geeft de bal voor. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Góes is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 60%, F.C PELEKANS 40%.
C.A OSASUNA - F.C PELEKANS 0:3