Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOTTENHAM SPURS Force A.O.
news Tactiek DEFF
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Crexell passt de bal zonder na te denken. Arenas probeert naar een medespeler te passen. Kesküla rent richting de bal. Kesküla draait met de bal, schiet en ... Aldiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krage rent richting de bal. Krage geeft een hoge lob. Arenas speelt de bal door. Klungelig pakt Kesküla de bal. Kesküla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aldiņš geeft een hoge lob. Zarantonis rent richting de bal. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Kesküla is nu in balbezit. Kesküla draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fusello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arenas met een snelle inworp. Kesküla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla geeft een lange en hoge pass. MacFadzean is nu in balbezit. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Arabinec rent richting de bal. Arabinec speelt de bal door. MacFadzean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Krage bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Hiele probeert de bal aan de voet te houden. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:1

22e minuut.
Arabinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabinec geeft de bal voor. Kesküla kopt de bal weg. Daar is Crexell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kesküla geeft een lange en hoge pass. Daar is Hiele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:2

29e minuut.
Arabinec passt de bal in één keer door. Hiele is nu in balbezit. Crexell onderschept slim de pass. Crexell draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:3

31e minuut.
Arabinec is nu in balbezit. Arabinec geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Aldiņš met een harde bal richting middenveld. Arabinec kopt de bal weg. Hayoun rent richting de bal. Hayoun geeft een hoge lob. Crexell springt en kopt de bal. Terzopoulos bokst de bal weg.

38e minuut.
Zarantonis rent richting de bal. Arenas onderschept slim de pass. Arenas met een sublieme pass. Kesküla rent richting de bal. Kesküla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rayyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Arabinec de bal. Arabinec passt de bal zonder na te denken. Hayoun rent richting de bal. Hayoun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 73%, Force A.O. 27%.
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:3

46e minuut.
Kesküla rent richting de bal. Kesküla geeft de bal voor. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:4

52e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun probeert naar een medespeler te passen. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:5

54e minuut.
Arabinec is nu in balbezit. Arabinec geeft een hoge lob. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Käi rent richting de bal. Käi geeft de bal voor. Hiele geeft de bal voor. Hayoun heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Käi passt de bal in één keer door. Krage rent richting de bal. Krage passt de bal in één keer door. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hendriks neemt vlug de vrije trap. Kesküla kopt de bal weg. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:6

80e minuut.
Arabinec kopt de bal weg. Hayoun rent richting de bal. Hayoun passt de bal zonder na te denken. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Hayoun rent richting de bal. Hayoun passt de bal in één keer door. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. Terzopoulos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Aldiņš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arenas met de inworp. Kesküla geeft een hoge lob. Crexell springt en kopt de bal. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Arabinec verovert de bal door een tackle van achteren. Arabinec geeft een hoge lob. Bell probeert de bal aan de voet te houden. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hayoun heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez is nu in balbezit. Hayoun onderschept slim de pass. Hayoun geeft een lange en hoge pass. Crexell krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 71%, Force A.O. 29%.
TOTTENHAM SPURS - Force A.O. 0:6