Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 Dreamland
shib523 Tactiek Ocean J
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Tsouleas probeert naar een medespeler te passen. Kouris rent richting de bal. Villagómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagómez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Boca speelt de bal door. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis maakt een snoekduik en kopt de bal. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Dreamland 0:1

18e minuut.
Saganas is nu in balbezit. Calota rent richting de bal. Calota geeft een hoge lob. Kouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pissas met een snelle inworp. Tsouleas heeft problemen om de bal te vangen. Tsouleas passt de bal in één keer door. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou geeft de bal voor. Marreco bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Kilekoglou de bal. Kilekoglou speelt de bal door. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Dreamland 0:2

26e minuut.
Karadimos passt de bal zonder na te denken. Kouris rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karadimos zal de hoekschop nemen. Stravolaimis springt en kopt de bal. Marreco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Szkiełko maakt een snoekduik en kopt de bal. Calota kopt de bal weg. Karadimos speelt de bal door. Stravolaimis heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis schiet op doel. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kouris geeft een hoge lob. Daar is Stravolaimis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Popescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Dreamland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 81%, Dreamland 19%.
shibteam04 - Dreamland 0:3

46e minuut.
Filippakos komt het veld opgelopen. Fros komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Calota onderschept slim de pass. Calota speelt de bal door. Kouris is nu in balbezit. Kouris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Terzoglou kopt de bal weg. Bentivogli heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Dreamland 1:3

62e minuut.
Filantropol komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pissas probeert naar een medespeler te passen. Tsouleas rent richting de bal. Tsouleas speelt de bal door. Pissas is nu in balbezit. Pissas geeft een hoge lob. Eresov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pissas verovert de bal door een tackle van achteren. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou speelt de bal door. Kouris is nu in balbezit. Kouris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bentivogli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Popescu rent richting de bal. Filippakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filippakos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 79%, Dreamland 21%.
shibteam04 - Dreamland 1:3