Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Power Victory Craiova Maxima 1973
SV Saints Tactiek asa da
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Silva kopt de bal weg. Vinci rent richting de bal. Branekov verovert de bal door een tackle van achteren. Hanispal verovert de bal door een tackle van achteren. Hanispal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Algreen met een sublieme pass. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Branekov krijgt een gele kaart. Vinci raakt geblesseerd tijdens het duel. Vinci kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 1:0

22e minuut.
Jünger probeert naar een medespeler te passen. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal passt de bal met de wreef. Vinci is nu in balbezit. Vinci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal passt de bal zonder na te denken. Vinci is nu in balbezit. Vinci schiet op doel. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 2:0

36e minuut.
Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Van den Bergh geeft de bal voor. Vinci kopt de bal weg. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jünger met een snelle inworp. Carnero speelt de bal door. Hanispal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanispal haalt uit met een fantastische trap. Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 43%, Craiova Maxima 1973 57%.
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 2:0

50e minuut.
Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Algreen begaat een overtreding. Vinci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prates zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vinci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 3:0

54e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter speelt de bal door. Daar is Hanispal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanispal geeft een lange en hoge pass. Vinci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mrázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrázek geeft een lange en hoge pass. Branekov is nu in balbezit. Vinci onderschept slim de pass. Vinci schiet op doel. Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lehtinen is nu in balbezit. Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter met een sublieme pass. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünger begaat een overtreding. Lehtinen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sądowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lehtinen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vinci is nu in balbezit. Shchekoldin is nu in balbezit. Vinci onderschept slim de pass. Vinci haalt uit met een fantastische trap. Yaranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 4:0

84e minuut.
Steinke geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jünger de bal onder controle te krijgen. Silva speelt de bal door. Vinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci schiet op doel. Yaranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 31%, Craiova Maxima 1973 69%.
Cross Power Victory - Craiova Maxima 1973 4:0