Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tineretul Arad ciresarii
Juniori upgraded Tactiek rnr5
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 7
45 gemiddelde waardering 64.6
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Linares rent richting de bal. Linares passt de bal met de wreef. Mösler is nu in balbezit. Mösler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Linares is nu in balbezit. Linares speelt de bal door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:1

9e minuut.
Gheorghiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crisan de bal. Perozzi onderschept slim de pass. Daar is Mösler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Sumarja speelt de bal door. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:2

18e minuut.
Bica is nu in balbezit. Corradi onderschept slim de pass. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:3

24e minuut.
Onciu geeft een hoge lob. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gheorghiu krijgt een gele kaart. Sak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balajti neemt zijn aanloop. Oasenegre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
O`Donoghue geeft de bal voor. Sołdecki is nu in balbezit. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Ogăraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sumarja speelt de bal door. Linares rent richting de bal. Linares met een sublieme pass. Klungelig pakt Sumarja de bal. Sumarja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sak heeft problemen om de bal te vangen. Syahwin is nu in balbezit. Sak begaat een overtreding. Sak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Linares kopt de bal weg. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:4

35e minuut.
Balajti met een sublieme pass. Klungelig pakt Sak de bal. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 77%, ciresarii 23%.
Tineretul Arad - ciresarii 0:4

46e minuut.
Corradi is nu in balbezit. Corradi probeert naar een medespeler te passen. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler draait met de bal, schiet en ... Ogăraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:5

50e minuut.
Kŕč onderschept slim de pass. Kŕč geeft de bal voor. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kŕč neemt vlug de vrije trap. Corradi kopt de bal weg. Sumarja rent richting de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Perozzi kopt de bal weg. Gheorghiu rent richting de bal. Balajti begaat een overtreding. Balajti krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Crisan is nu in balbezit. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:6

67e minuut.
Ogăraru trapt de bal weg. Sołdecki kan de bal niet met de borst controleren. Linares met een sublieme pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sumarja rent richting de bal. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Guelfi met een sublieme pass. Crisan rent richting de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Kŕč de bal. Kŕč geeft een hoge lob. Sumarja rent richting de bal. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Sumarja rent richting de bal. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - ciresarii 0:7

79e minuut.
Linares is nu in balbezit. Sołdecki is nu in balbezit. Met opzet legt Sumarja zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sumarja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki geeft de bal voor. Guelfi speelt de bal door. Crisan is nu in balbezit. Crisan schiet op doel. Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 73%, ciresarii 27%.
Tineretul Arad - ciresarii 0:7