Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Diamonds peharttec
d41m31a1 Tactiek cata 2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 71
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Narváez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simino de bal. Chiţu maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Peppas is nu in balbezit. Peppas geeft een lange en hoge pass. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Torjman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - peharttec 0:1

18e minuut.
Otrava passt de bal zonder na te denken. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev passt de bal zonder na te denken. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez draait met de bal, schiet en ... Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Mujica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebecchi geeft de bal voor. Kukucz springt en kopt de bal. Stănciulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Diamonds - peharttec 1:1

35e minuut.
Peppas met een sublieme pass. Ќosev probeert naar een medespeler te passen. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel. Paal!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. Torjman bokst de bal weg.

36e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Peppas is nu in balbezit. Peppas geeft de bal voor. Narváez springt en kopt de bal. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - peharttec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 66%, peharttec 34%.
Blue Diamonds - peharttec 1:2

55e minuut.
Simino verovert de bal door een tackle van achteren. Simino probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Frančić kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Stănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukucz probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

64e minuut.
Peppas rent richting de bal. Peppas passt de bal zonder na te denken. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - peharttec 1:3

65e minuut.
Calderari passt de bal met de wreef. Peppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppas passt de bal met de wreef. Calderari is nu in balbezit. Calderari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ќosev passt de bal zonder na te denken. Calderari heeft problemen om de bal te vangen. Calderari geeft een lange en hoge pass. Chiţu springt en kopt de bal. Torjman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Frančić heeft problemen om de bal te vangen. Calderari verovert de bal door een tackle van achteren. Calderari speelt de bal door. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Narváez geeft een hoge lob. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiţu rent richting de bal. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - peharttec 1:4

81e minuut.
Mujica is nu in balbezit. Calderari onderschept slim de pass. Calderari passt de bal met de wreef. Narváez is nu in balbezit. Narváez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 64%, peharttec 36%.
Blue Diamonds - peharttec 1:4