Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:19
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Villalobos
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29187
+- F.C. Looser
4 1 3 2 Tactiek 532mod_01
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
47.7 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik met een sublieme pass. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kotwas met de inworp. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu passt de bal zonder na te denken. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Iorga kopt de bal weg. Toure heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:1

15e minuut.
Cardone is nu in balbezit. Kotwas is nu in balbezit. Cardone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cardone krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kotwas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belfour komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:2

31e minuut.
Caragiale geeft een hoge lob. Iorga kopt de bal weg. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:3

44e minuut.
Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga passt de bal in één keer door. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. Palev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 55%, F.C. Looser 45%.
+- - F.C. Looser 0:3

46e minuut.
Dănceanu komt het veld opgelopen. Popescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Galstyan heeft problemen om de bal te vangen. Galstyan speelt de bal door. Basara geeft de bal voor. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een hoge lob. Palev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Cardone verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă met een sublieme pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maghiran rent richting de bal. Maghiran passt de bal met de wreef. Toure rent richting de bal. Toure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Olăroiu de bal. Olăroiu geeft een hoge lob. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Palev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:5

61e minuut.
Popescu geeft de bal voor. Macedo is nu in balbezit. Toure schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Toure moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Toure schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Macedo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Macedo kan niet meer verder spelen. Saadallah komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara passt de bal zonder na te denken. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Maghiran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Palev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - F.C. Looser 0:6

83e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal in één keer door. Maghiran rent richting de bal. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Palev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bordeanu rent richting de bal. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. Palev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 62%, F.C. Looser 38%.
+- - F.C. Looser 0:6