Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse cry75
5-3-2 Tactiek appa2
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.9 gemiddelde waardering 57.9
weak Schieten excellent
weak Passen formidable
poor Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Stalev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vásárhelyi probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Rejski met een sublieme pass. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez draait met de bal, schiet en ... Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:1

7e minuut.
Velcea rent richting de bal. Vásárhelyi geeft een hoge lob. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:2

9e minuut.
Machín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakštis. Machín raakt geblesseerd tijdens het duel. Vásárhelyi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedorko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machín zal de hoekschop nemen. Povedano Martínez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rakštis geeft de bal voor. Vásárhelyi kopt de bal weg. Stănăşel speelt de bal door. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Stalev kopt de bal weg. Rejski is nu in balbezit. Duggan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Machín passt de bal zonder na te denken. Vásárhelyi rent richting de bal. Vásárhelyi passt de bal zonder na te denken. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stalev speelt de bal door. Daar is Vásárhelyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásárhelyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:3

20e minuut.
Povedano Martínez kopt de bal weg. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Copos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:4

21e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski passt de bal met de wreef. Povedano Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Copos geeft een lange en hoge pass. Nógrádi kopt de bal weg. Muhlenberg met een sublieme pass. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Duggan kopt de bal weg. Abdulrahimi met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Rejski rent richting de bal. Rejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vásárhelyi kopt de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Povedano Martínez rent richting de bal. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Micsoniu trapt de bal weg. Rejski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rakštis de bal. Machín verovert de bal door een tackle van achteren. Machín draait met de bal, schiet en ... Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:5

31e minuut.
Machín geeft de bal voor. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:6

33e minuut.
Stalev verovert de bal door een tackle van achteren. Stalev passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:7

36e minuut.
Kisleravièius kopt de bal weg. Vásárhelyi kan de bal niet met de borst controleren. Vásárhelyi speelt de bal door. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:8

38e minuut.
Machín passt de bal met de wreef. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez met een sublieme pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Micsoniu trapt de bal weg van het doel. Machín is nu in balbezit. Machín schiet op doel. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Machín rent richting de bal. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Gușea rent richting de bal. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Velcea kopt de bal weg. Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 84%, cry75 16%.
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:9

47e minuut.
Machín onderschept slim de pass. Machín passt de bal met de wreef. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:10

51e minuut.
Machín passt de bal zonder na te denken. Rejski heeft problemen om de bal te vangen. Rejski passt de bal in één keer door. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vásárhelyi rent richting de bal. Vásárhelyi geeft een hoge lob. Kisleravièius probeert de bal aan de voet te houden. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez schiet op doel. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski passt de bal met de wreef. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:11

62e minuut.
Stalev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vásárhelyi probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stănăşel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kisleravièius probeert naar een medespeler te passen. Vásárhelyi rent richting de bal. Daar is Vásárhelyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásárhelyi draait met de bal, schiet en ... Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:12

72e minuut.
Machín is nu in balbezit. Machín passt de bal zonder na te denken. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Rejski rent richting de bal. Rejski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Daar is Fedorko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakštis met een sublieme pass. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:13

76e minuut.
Nógrádi met een sublieme pass. Sicard rent richting de bal. Povedano Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Povedano Martínez krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Vásárhelyi de bal. Velcea geeft de bal voor. Fedorko heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:14

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stalev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vásárhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Vásárhelyi geeft de bal voor. Povedano Martínez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fedorko rent richting de bal. Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu schiet op doel. Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:15

87e minuut.
Vásárhelyi passt de bal zonder na te denken. Velcea rent richting de bal. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Micsoniu met een harde bal richting middenveld. Vásárhelyi kopt de bal weg. Nuţiu probeert de bal aan de voet te houden. Nuţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:16

90e minuut.
Micsoniu speelt de bal door. Rejski kopt de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 71%, cry75 29%.
Horsemen of the Apocalypse - cry75 0:17