Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog Arrubium Măcin
53w2 Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47 gemiddelde waardering 59.9
solide Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Flokas geeft een hoge lob. Luchian met een sublieme pass. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık schiet op doel. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:1

18e minuut.
Flokas rent richting de bal. Flokas geeft de bal voor. Pastor kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Üçdağ passt de bal met de wreef. Roch speelt de bal door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:2

25e minuut.
Kántor kopt de bal weg. Üçdağ probeert naar een medespeler te passen. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:3

28e minuut.
Palhinhas kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Góngora met een sublieme pass. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Milowicz trapt de bal weg. Roch kopt de bal weg. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:4

31e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch onderschept slim de pass. Roch speelt de bal door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă geeft de bal voor. Zolović rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Palhinhas geeft de bal voor. Inworp. Roch met de inworp. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Uyanık geeft een hoge lob. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:5

39e minuut.
Inworp. Kalatzopoulos met de inworp. Floruţ rent richting de bal. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Góngora geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Roch geeft een lange en hoge pass. Góngora rent richting de bal. Góngora geeft een hoge lob. Uyanık springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 62%, Arrubium Măcin 38%.
roxana.reddog - Arrubium Măcin 0:5

47e minuut.
Floruţ geeft een hoge lob. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Galindo geeft de bal voor. Pastor krijgt zijn hoofd ertegen. Luchian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:5

53e minuut.
Opatrný schiet op doel. Pulkowski probeert naar een medespeler te passen. Roch kopt de bal weg. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:6

61e minuut.
Üçdağ passt de bal zonder na te denken. Palhinhas met een sublieme pass. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:7

66e minuut.
Üçdağ geeft een lange en hoge pass. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Roch met de inworp. Üçdağ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opatrný de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:8

77e minuut.
Floruţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Luchian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Üçdağ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opatrný de bal. Palhinhas is nu in balbezit. Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. Opatrný schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:9

82e minuut.
Pulkowski met een sublieme pass. Inworp. Kalatzopoulos met een snelle inworp. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 55%, Arrubium Măcin 45%.
roxana.reddog - Arrubium Măcin 1:9