Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz Lichiresti Old Club
fourth Tactiek ap.dr.
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Durán met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Toni zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Toni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

1e minuut.
Oltenescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Durán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oltenescu kopt de bal weg. Besora speelt de bal door. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Durán geeft de bal voor. Damian rent richting de bal. Millinkhoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian schiet op doel. Sipelgas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Besora speelt de bal door. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wyszyński kopt de bal weg. Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán onderschept slim de pass. Durán geeft de bal voor. Oltenescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wyszyński kan de bal niet met de borst controleren. Oltenescu rent richting de bal. Met opzet legt Wyszyński zijn tegenspeler op de grond. Wyszyński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Suella rent richting de bal. Suella passt de bal in één keer door. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenteo verovert de bal door een tackle van achteren. Huenteo haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Adamczyk is nu in balbezit. Adamczyk passt de bal in één keer door. Kufajewski rent richting de bal. Kufajewski geeft een lange en hoge pass. Huenteo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

37e minuut.
Inworp. Turcanu met de inworp. Durán speelt de bal door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sánchez Cipitria speelt de bal door. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski met een sublieme pass. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 46%, Lichiresti Old Club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rap Boyz - Lichiresti Old Club 0:0

50e minuut.
Inworp. Hyjek met de inworp. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft een lange en hoge pass. Huenteo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kufajewski geeft een lange en hoge pass. Turcanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kufajewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suella springt en kopt de bal. Aletorowicz bokst de bal weg.

55e minuut.
Besora met een sublieme pass. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal zonder na te denken. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Lichiresti Old Club 1:0

60e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millinkhoffer. Damian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durán komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Fatalski komt het veld opgelopen. Harabagiu komt het veld opgelopen. Vukojicic komt het veld opgelopen. Trọng Hiếu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Saer rent richting de bal. Saer passt de bal in één keer door. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 43%, Lichiresti Old Club 57%.
Rap Boyz - Lichiresti Old Club 1:0