Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scuipa`n Dunare FCRB 1923
4312 Tactiek 19
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bălănescu kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Kazimierski speelt de bal door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Buitenspel voor Malatyalıoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Mastorakis neemt vlug de vrije trap. Bălănescu kopt de bal weg. Kazimierski is nu in balbezit. Kazimierski haalt uit met een fantastische trap. Turmaz bokst de bal weg.

19e minuut.
Doeltrap. Turmaz trapt de bal weg. Oroz kopt de bal weg. Toljagić rent richting de bal. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Darmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Liszka geeft een hoge lob. Inworp. Szadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malatyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalıoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Moser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moser geeft een hoge lob. Kazimierski rent richting de bal. Kazimierski haalt uit met een fantastische trap. Turmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - FCRB 1923 0:1

24e minuut.
Bălănescu passt de bal met de wreef. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Selke verovert de bal door een tackle van achteren. Lamouchi rent richting de bal. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel. Darmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scuipa`n Dunare - FCRB 1923 1:1

35e minuut.
Kazimierski kopt de bal weg. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal in één keer door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 50%, FCRB 1923 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scuipa`n Dunare - FCRB 1923 1:1

58e minuut.
Liszka geeft een lange en hoge pass. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu met een sublieme pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Burlacu geeft de bal voor. Liszka is nu in balbezit. Met opzet legt Malatyalıoğlu zijn tegenspeler op de grond. Malatyalıoğlu krijgt een gele kaart. Liszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Moser heeft problemen om de bal te vangen. Moser geeft een lange en hoge pass. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierski haalt uit met een fantastische trap. Turmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Turmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - FCRB 1923 1:2

70e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Liszka heeft problemen om de bal te vangen. Oroz is nu in balbezit. Oroz haalt uit met een fantastische trap. Darmann bokst de bal weg.

72e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Turmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombo geeft de bal voor. Lapko kopt de bal weg. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Lapko met een sublieme pass. Muszasty bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszasty geeft een lange en hoge pass. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierski draait met de bal, schiet en ... Turmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălănescu zal de hoekschop nemen. Daar is Kazimierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazimierski draait met de bal, schiet en ... Turmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 65%, FCRB 1923 35%.
Scuipa`n Dunare - FCRB 1923 1:2