Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov F.C. Corvinul
decaru Tactiek 08-C
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Hechter onderschept slim de pass. Hechter geeft de bal voor. Profire kopt de bal weg. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. Tangstad bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele onderschept slim de pass. Judele met een sublieme pass. Profire rent richting de bal. Profire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yukarı bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire verovert de bal door een tackle van achteren. Profire met een sublieme pass. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... Tangstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Barra passt de bal in één keer door. Paschek rent richting de bal. Paschek passt de bal zonder na te denken. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Danjal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gastaldi rent richting de bal. Wiktorski onderschept slim de pass. Wiktorski geeft de bal voor. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. Danjal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Paschek is nu in balbezit. Paschek met een sublieme pass. Lord rent richting de bal. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Danjal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C. Corvinul 1:0

41e minuut.
Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Gąbka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cişmaşu neemt de hoekschop. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 55%, F.C. Corvinul 45%.
SR Brasov - F.C. Corvinul 1:0

47e minuut.
Amânar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cişmaşu met de inworp. Barra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cişmaşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gąbka krijgt zijn hoofd ertegen. Danjal bokst de bal weg. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C. Corvinul 2:0

51e minuut.
Cişmaşu met de inworp. Barra rent richting de bal. Barra passt de bal met de wreef. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Gastaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Lup is nu in balbezit. Lup geeft een hoge lob. Profire krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Andreiescu geeft de bal voor. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Danjal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C. Corvinul 3:0

61e minuut.
Regedei kopt de bal weg. Barra geeft de bal voor. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Andreiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cişmaşu met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. Danjal bokst de bal weg.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bednarczyk stond buitenspel. Hechter neemt vlug de vrije trap. Maghiaru probeert de bal met de borst te controleren. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tangstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Coc komt het veld opgelopen. Fedorca komt het veld opgelopen. Paschek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barra is nu in balbezit. Barra geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C. Corvinul 4:0

68e minuut.
Paschek geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk kopt de bal weg. Gal kan de bal niet met de borst controleren. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Danjal trapt de bal weg van het doel. Fedorca kopt de bal weg. Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden. Regedei is nu in balbezit. Regedei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Profire rent richting de bal. Fedorca rent richting de bal. Profire is nu in balbezit. Profire schiet op doel. Tangstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu passt de bal met de wreef. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. Danjal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Barra passt de bal zonder na te denken. Paschek rent richting de bal. Paschek probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Regedei geeft de bal voor. Gastaldi rent richting de bal. Wiktorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gastaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gastaldi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tangstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 41%, F.C. Corvinul 59%.
SR Brasov - F.C. Corvinul 4:0