Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U CRAIOVA maxima ARSENAL CITY
coi Tactiek tct
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Dzik heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto geeft een hoge lob. Adriazola krijgt zijn hoofd ertegen. Năstase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gárdos onderschept slim de pass. Gárdos met een sublieme pass. van Bommel rent richting de bal. Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Năstase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Dzik is nu in balbezit. Dzik passt de bal in één keer door. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sarantidis heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos onderschept slim de pass. Gárdos geeft een lange en hoge pass. Adriazola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:1

18e minuut.
Czekański geeft een hoge lob. Salomon rent richting de bal. Aschieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aschieri krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dzik probeert naar een medespeler te passen. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Adriazola rent richting de bal. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos schiet op doel. Năstase bokst de bal weg.

27e minuut.
Dzik probeert naar een medespeler te passen. Şeitan geeft een hoge lob. van Bommel kopt de bal weg. Peixoto geeft een hoge lob. Adriazola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:2

31e minuut.
Gárdos met een sublieme pass. Adriazola rent richting de bal. Gárdos met een sublieme pass. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jagiełło passt de bal met de wreef. Raig kan de bal niet met de borst controleren. Peixoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peixoto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dzik rent richting de bal. Thuận Thành onderschept slim de pass. Thuận Thành geeft een lange en hoge pass. Raig kan de bal niet met de borst controleren. Raig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 60%, ARSENAL CITY 40%.
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:2

51e minuut.
Dzik geeft een hoge lob. van Bommel heeft problemen om de bal te vangen. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Năstase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:3

53e minuut.
Peixoto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gárdos de bal. Kivimägi onderschept slim de pass. Dzik rent richting de bal. Dzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
van Bommel onderschept slim de pass. van Bommel geeft de bal voor. Salomon met een sublieme pass. Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Adriazola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:4

79e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock maakt een afschuwelijke overtreding. Giovennazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Czekański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto geeft de bal voor. Daar is van Bommel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Năstase bokst de bal weg.

90e minuut.
Peixoto speelt de bal door. Adriazola rent richting de bal. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos draait met de bal, schiet en ... Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 54%, ARSENAL CITY 46%.
U CRAIOVA maxima - ARSENAL CITY 0:4