Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... ..U..CLUJ
juve 2,1 Tactiek 433 retur
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
40.2 gemiddelde waardering 66.9
weak Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


13e minuut.
Raţă passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk rent richting de bal. Rantakangas begaat een overtreding. Rantakangas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Liévano rent richting de bal. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Canache speelt de bal door. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Birkmann passt de bal met de wreef. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut passt de bal zonder na te denken. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Birkmann is nu in balbezit. Rocki speelt de bal door. Yakut rent richting de bal. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - ..U..CLUJ 0:1

29e minuut.
Liévano rent richting de bal. Liévano passt de bal zonder na te denken. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Gosztola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Birkmann rent richting de bal. Birkmann geeft een lange en hoge pass. Liévano is nu in balbezit. Liévano schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 58%, ..U..CLUJ 42%.
...Juve... - ..U..CLUJ 0:1

49e minuut.
Nuolioja speelt de bal door. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birkmann. Birkmann krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Birkmann rent richting de bal. Bobola begaat een overtreding. Birkmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Canache met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nuolioja de bal. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kosov onderschept slim de pass. Kosov speelt de bal door. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Gosztola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - ..U..CLUJ 0:2

63e minuut.
Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosov speelt de bal door. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Gosztola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - ..U..CLUJ 0:3

66e minuut.
Rantakangas speelt de bal door. Canache probeert naar een medespeler te passen. Birkmann is nu in balbezit. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - ..U..CLUJ 0:4

68e minuut.
Yakut controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vlăsceanu neemt vlug de vrije trap. Zeradov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panczak neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Zeradov kopt de bal weg. Canache is nu in balbezit. Canache passt de bal met de wreef. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache geeft de bal voor. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - ..U..CLUJ 0:5

76e minuut.
Rantakangas met een sublieme pass. Mesa rent richting de bal. Mesa geeft een lange en hoge pass. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Canache passt de bal in één keer door. Liévano is nu in balbezit. Yakut is nu in balbezit. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel. Paal! Liévano rent richting de bal. Liévano geeft een lange en hoge pass. Gosztola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakangas onderschept slim de pass. Rantakangas geeft een hoge lob. Birkmann rent richting de bal. Birkmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 55%, ..U..CLUJ 45%.
...Juve... - ..U..CLUJ 0:5