Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:20
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Giulesty
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 53948
Fc.Rapid.Best Borsalona
Defender`s Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz met de inworp. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft een hoge lob. Selymes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Ciskowski de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaliciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Otero springt en kopt de bal. Kantor bokst de bal weg.

28e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Aguirre probeert de bal aan de voet te houden. Garriga rent richting de bal. Garriga schiet op doel. Lozza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Borsalona 0:1

29e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Kaliciak met een sublieme pass. Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 45%, Borsalona 55%.
Fc.Rapid.Best - Borsalona 0:1

51e minuut.
Biaduń kan de bal niet met de borst controleren. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Kaliciak is nu in balbezit. Kaliciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Biaduń rent richting de bal. Biaduń passt de bal zonder na te denken. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Lozza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Borsalona 0:2

60e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Kantor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Lukšić geeft de bal voor. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos passt de bal met de wreef. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laurila komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Moś met een sublieme pass. Daar is Kaliciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliciak speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero schiet op doel. Kantor bokst de bal weg. Lukšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukšić geeft de bal voor. Inworp. Carbonell met de inworp. Clarkson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Moś rent richting de bal. Lukšić onderschept slim de pass. Lukšić geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes passt de bal met de wreef. Ouvrard rent richting de bal. Karamitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Karamitsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft de bal voor. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Otero springt en kopt de bal. Kantor bokst de bal weg.

83e minuut.
Ouvrard passt de bal met de wreef. Kaliciak rent richting de bal. Kaliciak probeert naar een medespeler te passen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. Kantor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Borsalona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 43%, Borsalona 57%.
Fc.Rapid.Best - Borsalona 1:2