Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Q-3 REVOLUTIONS
Promote Tactiek ay ay ay¡¡¡¡
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Rubín rent richting de bal. Rubín geeft de bal voor. Daar is Albelda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañón is nu in balbezit. Castañón draait met de bal, schiet en ... Gillespie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Nezbud probeert naar een medespeler te passen. Callejón kopt de bal weg. Steccanella probeert naar een medespeler te passen. Onteniente rent richting de bal. Onteniente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Callejón passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubín rent richting de bal. Rubín geeft de bal voor. Paal! Gillespie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Gliński de bal. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński maakt een afschuwelijke overtreding. Gliński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Falcón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bolado de bal. Bolado passt de bal in één keer door. Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañón draait met de bal, schiet en ... Gillespie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Albelda onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mądrochowski zal de hoekschop nemen. Castañón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón speelt de bal door. Bolado is nu in balbezit. Bolado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Ferrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steccanella. Steccanella krijgt een gele kaart. Ferrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Gimeno Molina met een snel genomen vrije trap. Bolado kan de bal niet met de borst controleren. Castañón rent richting de bal. Castañón schiet op doel. Gillespie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Albelda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cheberyachko de bal onder controle te krijgen. Irivarren verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Salazar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 55%, Q-3 REVOLUTIONS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LLION C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:0

50e minuut.
Rivas passt de bal in één keer door. Cheberyachko rent richting de bal. Irivarren verovert de bal door een tackle van achteren. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Daar is Díaz de Gereñu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Castañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañón schiet op doel. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Gillespie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

63e minuut.
Gama da Silva onderschept slim de pass. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Irivarren geeft de bal voor. Salazar is nu in balbezit. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar draait met de bal, schiet en ... Gillespie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:2

73e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Albelda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mądrochowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Castañón rent richting de bal. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rubín probeert naar een medespeler te passen. Castañón rent richting de bal. Castañón geeft een hoge lob. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Gillespie bokst de bal weg.

88e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Steccanella geeft een hoge lob. Uriguen kan de bal niet met de borst controleren. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 49%, Q-3 REVOLUTIONS 51%.
LLION C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:2