Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Innombrables Sirius Black
Normal Tactiek variax 2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Guercino is nu in balbezit. Guercino geeft een hoge lob. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel. López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:1

4e minuut.
Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Guercino is nu in balbezit. Guercino passt de bal in één keer door. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bango passt de bal met de wreef. Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn passt de bal in één keer door. Tomczak rent richting de bal. Tomczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:2

13e minuut.
Guercino rent richting de bal. Guercino geeft een hoge lob. Pöhler rent richting de bal. Pöhler schiet op doel. López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
García Ardura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöhler is nu in balbezit. Petterson rent richting de bal. Petterson schiet op doel. López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:3

18e minuut.
Petterson is nu in balbezit. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel. López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:4

19e minuut.
Tomczak rent richting de bal. de la Morena begaat een overtreding. Tomczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozner met een snel genomen vrije trap. Daar is Martin Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ... López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:5

24e minuut.
Ipsen geeft een hoge lob. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak met een sublieme pass. Petterson is nu in balbezit. Petterson schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner geeft de bal voor. Tomczak kopt de bal weg. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 75%, Sirius Black 25%.
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:6

46e minuut.
Pöhler geeft een hoge lob. Culebras heeft problemen om de bal te vangen. Tomczak rent richting de bal. Tomczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Culebras de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pöhler zal de hoekschop nemen. Petterson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
López de Mesa trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hostyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pöhler is nu in balbezit. Pöhler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. García Ardura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivas Alvaro heeft problemen om de bal te vangen. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pöhler geeft een hoge lob. Daar is Culebras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak haalt uit met een fantastische trap. López de Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:7

53e minuut.
Pöhler onderschept slim de pass. Pöhler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martin Villar de bal. Tomczak rent richting de bal. Tomczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pöhler geeft een lange en hoge pass. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Rivas Alvaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson onderschept slim de pass. Petterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Guercino geeft de bal voor. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Petterson is nu in balbezit. Petterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:8

68e minuut.
Tomczak rent richting de bal. Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal met de wreef. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ... López de Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Guercino passt de bal in één keer door. Rozner is nu in balbezit. Bango is nu in balbezit. Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guercino passt de bal met de wreef. Pöhler heeft problemen om de bal te vangen. Pöhler geeft de bal voor. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap. López de Mesa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 77%, Sirius Black 23%.
Gusanos Innombrables - Sirius Black 0:9