Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bamos binicius Planta 14
52 Tactiek Esto ye Asturies
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.6 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten adequate
average Passen solid
average Verdedigen average


8e minuut.
Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto geeft een hoge lob. Roszak heeft problemen om de bal te vangen. López Ruano rent richting de bal. López Ruano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bracchitta kopt de bal weg. Klungelig pakt Roszak de bal. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano schiet op doel. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Planta 14 0:1

22e minuut.
Bracchitta is nu in balbezit. Bracchitta geeft een hoge lob. Rebollo Soto geeft de bal voor. López Ruano maakt een snoekduik en kopt de bal. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Planta 14 0:2

30e minuut.
Petřík speelt de bal door. Xavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavi passt de bal in één keer door. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lupescu trapt de bal weg. Bracchitta kopt de bal weg. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tsakiridis probeert naar een medespeler te passen. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren passt de bal met de wreef. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sielicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bamos binicius 65%, Planta 14 35%.
bamos binicius - Planta 14 0:2

48e minuut.
Sielicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsakiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin begaat een overtreding. Binyamin krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sjøgren met een snelle inworp. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracchitta is nu in balbezit. Bracchitta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Planta 14 0:3

56e minuut.
Bracchitta passt de bal met de wreef. Rebollo Soto is nu in balbezit. Rebollo Soto met een sublieme pass. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Baláž komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Bracchitta de bal. Bracchitta geeft een hoge lob. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano schiet op doel. Baláž probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Navarro Lora kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xavi met een snelle inworp. Rebollo Soto geeft een hoge lob. López Ruano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Roszak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bautista Pina komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rebollo Soto kopt de bal weg. López Ruano rent richting de bal. Cumberland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Ruano raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. López Ruano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bamos binicius 57%, Planta 14 43%.
bamos binicius - Planta 14 0:3