Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Devils U.D. Columbrianos Promesas
Ofensiva-4-3-3 Tactiek 4231
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
28.1 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen solide


12e minuut.
Giusti is nu in balbezit. Giusti passt de bal in één keer door. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft de bal voor. Żero krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes bokst de bal weg.

15e minuut.
Woyke is nu in balbezit. Woyke geeft een hoge lob. Vinčić rent richting de bal. Daar is Vinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Giusti rent richting de bal. Giusti met een sublieme pass. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Żero heeft problemen om de bal te vangen. Żero draait met de bal, schiet en ... Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fenčík met de inworp. García de la Torre is nu in balbezit. García de la Torre geeft een lange en hoge pass. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giusti passt de bal in één keer door. Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić geeft de bal voor. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fenčík passt de bal zonder na te denken. Giusti probeert naar een medespeler te passen. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een hoge lob. Żero krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:1

32e minuut.
Onuţ met een sublieme pass. Daar is Ndiaye Pape, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:2

33e minuut.
Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giusti geeft een hoge lob. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
García de la Torre rent richting de bal. García de la Torre speelt de bal door. Fenčík probeert naar een medespeler te passen. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 76%, U.D. Columbrianos Promesas 24%.
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:2

47e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft een hoge lob. Daar is Terán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de la Torre is nu in balbezit. García de la Torre haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.

50e minuut.
Doeltrap. Bolz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
García de la Torre rent richting de bal. García de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Bolz rent richting de bal. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:3

54e minuut.
García de la Torre met de inworp. Fenčík geeft de bal voor. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:4

56e minuut.
Buitenspel voor Vinčić. Goede buitenspelval van de verdediging. Gabryel komt het veld opgelopen. Kujović komt het veld opgelopen. Muchomorek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galin komt het veld opgelopen. Blacutt komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle speelt de bal door. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vinčić rent richting de bal. Vinčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle geeft een hoge lob. Daar is Ada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolz rent richting de bal. Bolz draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Galin geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Bolz is nu in balbezit. Bolz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Blacutt verovert de bal door een tackle van achteren. Blacutt probeert naar een medespeler te passen. Bolz rent richting de bal. Bolz haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:5

82e minuut.
Vinčić geeft een lange en hoge pass. Kujović kopt de bal weg. Ndiaye Pape heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Fenčík passt de bal in één keer door. Hoddle rent richting de bal. Hoddle geeft een hoge lob. Daar is Bolz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Larsen rent richting de bal. Blacutt geeft de bal voor. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoddle rent richting de bal. Hoddle geeft een hoge lob. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gabryel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kujović kopt de bal weg. Galin heeft problemen om de bal te vangen. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri schiet op doel. Dastarac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 83%, U.D. Columbrianos Promesas 17%.
Blue Devils - U.D. Columbrianos Promesas 0:5