Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thurn and Taxis Gluten Morgen
Attack Tactiek Modeste Bogaert
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Zambrano passt de bal zonder na te denken. Suárez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop verovert de bal door een tackle van achteren. Prokop geeft een hoge lob. Roşu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sáiz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Losas stond buitenspel. Ceniceros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zambrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Roşu de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:1

10e minuut.
Zalloetxebarría met een snelle inworp. Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu draait met de bal, schiet en ... Roşu krijgt zijn hoofd ertegen. Sáiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambrano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prokop is nu in balbezit. Prokop passt de bal zonder na te denken. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ... Aliaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:2

15e minuut.
Moreno Verdu speelt de bal door. Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Aliaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:3

20e minuut.
Pérez Arango geeft een hoge lob. Inworp. Prokop met een snelle inworp. Moreno Verdu rent richting de bal. Moreno Verdu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Prokop probeert naar een medespeler te passen. Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Verdu probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Prokop passt de bal met de wreef. Moreno Verdu rent richting de bal. Moreno Verdu passt de bal in één keer door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Moreno Verdu met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Aliaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Moreno Verdu onderschept slim de pass. Moreno Verdu met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Aliaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Moreno Verdu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sáiz de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. Aliaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Prokop verovert de bal door een tackle van achteren. Prokop geeft een hoge lob. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 79%, Gluten Morgen 21%.
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:4

47e minuut.
Roşu schiet op doel. Céspedes probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prokop zal de hoekschop nemen. Roşu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:5

48e minuut.
Zambrano controleert de bal met de borst. García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano schiet op doel. Aliaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:6

52e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Moreno Verdu passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Prokop is nu in balbezit. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Roşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zambrano de bal. Sáiz speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:7

56e minuut.
Aliaga speelt de bal door. San Sebastián kopt de bal weg. Zambrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:8

56e minuut.
Liñero speelt de bal door. Leyn is nu in balbezit. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu schiet op doel. Aliaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:9

61e minuut.
San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Moreno Verdu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Leyn onderschept slim de pass. Leyn geeft een hoge lob. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Aliaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft een hoge lob. Ramos Cívico kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokop de bal. Prokop geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prokop met een sublieme pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:10

73e minuut.
Dorado Bielsa verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Bielsa probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. Aliaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:11

74e minuut.
Leyn probeert naar een medespeler te passen. Lunar met een sublieme pass. Céspedes rent richting de bal. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sáiz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zalloetxebarría zal de hoekschop nemen. Roşu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:12

80e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal met de wreef. Moreno Verdu is nu in balbezit. Lunar onderschept slim de pass. Zambrano onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián geeft de bal voor. Klungelig pakt Céspedes de bal. Roşu is nu in balbezit. Roşu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Dorado Bielsa kopt de bal weg. San Sebastián geeft de bal voor. Zambrano kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 88%, Gluten Morgen 12%.
Thurn and Taxis - Gluten Morgen 0:13