Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Acura JMJJ
532@ Tactiek yeeah
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 0:1

9e minuut.
Boldici controleert de bal met de borst. Boldici geeft de bal voor. Rozić speelt de bal door. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ... Pârvan bokst de bal weg.

16e minuut.
Pęchecki is nu in balbezit. Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Georgijević passt de bal met de wreef. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rafa probeert naar een medespeler te passen. Rozić met een sublieme pass. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar probeert naar een medespeler te passen. Lamar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñar zal de hoekschop nemen. Mihăileanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sancaktar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancaktar geeft de bal voor. Mihăileanu kopt de bal weg. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... Pârvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozić met een sublieme pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Pârvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 59%, JMJJ 41%.
FC Acura - JMJJ 0:2

49e minuut.
Da Luz probeert naar een medespeler te passen. Emmerich rent richting de bal. Emmerich met een sublieme pass. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Deibiacas onderschept slim de pass. Primanin rent richting de bal. Primanin met een sublieme pass. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 1:2

55e minuut.
Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sancaktar met een snel genomen vrije trap. Mihăileanu kopt de bal weg. Lamar rent richting de bal. Lamar schiet op doel. Pârvan bokst de bal weg.

57e minuut.
Piñar onderschept slim de pass. Piñar probeert naar een medespeler te passen. Rozić met een sublieme pass. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 1:3

60e minuut.
Doeltrap. Mancilla Navarro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Caragiale met een harde bal richting middenveld. Piñar kopt de bal weg. Lamar is nu in balbezit. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 1:4

69e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozić is nu in balbezit. Rozić haalt uit met een fantastische trap. Pârvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Żuraw komt het veld opgelopen. Hach komt het veld opgelopen. Rozić met een snelle inworp. Hach rent richting de bal. Hach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moret geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Georgijević de bal onder controle te krijgen. Orrantia speelt de bal door. Piñar is nu in balbezit. Piñar geeft de bal voor. Pârvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cembranos komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rozić is nu in balbezit. Rozić passt de bal in één keer door. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... Pârvan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Da Luz onderschept slim de pass. Da Luz passt de bal in één keer door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Orrantia rent richting de bal. Orrantia passt de bal met de wreef. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - JMJJ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 55%, JMJJ 45%.
FC Acura - JMJJ 1:5