Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Rabiosos Alcalá Rovers
Normal Tactiek 442 Rombo AR
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 39.2
average Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Ceniceros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceniceros met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Tena García met een snelle inworp. Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moczygęba geeft een lange en hoge pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moha verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf onderschept slim de pass. Chkaf geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sánchez springt en kopt de bal. Méndez Núñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal in één keer door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Alcalá Rovers 0:1

35e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Correa kopt de bal weg. Hernández Creus is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf rent richting de bal. Chkaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Méndez Núñez met een harde bal richting middenveld. Daar is Ceniceros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf haalt uit met een fantastische trap. Méndez Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Alcalá Rovers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Rabiosos 60%, Alcalá Rovers 40%.
Cerdos Rabiosos - Alcalá Rovers 0:2

46e minuut.
Pazderski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pazderski speelt de bal door. Moczygęba met een sublieme pass. Ceniceros speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pazderski met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tena García passt de bal met de wreef. Pazderski probeert naar een medespeler te passen. Ona speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski schiet op doel. Méndez Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Alcalá Rovers 0:3

71e minuut.
Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Pazderski speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Méndez Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Rabiosos 60%, Alcalá Rovers 40%.
Cerdos Rabiosos - Alcalá Rovers 0:3