Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeBagsé monster_of_the_id
grykox Tactiek principal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Petruchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Petruchinas passt de bal in één keer door. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - monster_of_the_id 0:1

28e minuut.
Kulonen is nu in balbezit. Kulonen geeft een lange en hoge pass. Prandelli geeft een lange en hoge pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Smith geeft de bal voor. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo geeft een hoge lob. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ... Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Amolador rent richting de bal. Amolador geeft een lange en hoge pass. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 46%, monster_of_the_id 54%.
LeBagsé - monster_of_the_id 0:1

46e minuut.
Morand komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Petruchinas speelt de bal door. Gómez Company rent richting de bal. Prandelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prandelli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lansbury de bal. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bayón heeft problemen om de bal te vangen. Guarrotxena rent richting de bal. Bayón onderschept slim de pass. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Bejan komt het veld opgelopen. Zoubas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo geeft een lange en hoge pass. Daar is Dumiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kulonen onderschept slim de pass. Kulonen geeft een hoge lob. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 47%, monster_of_the_id 53%.
LeBagsé - monster_of_the_id 0:1