Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Txapeldunas Caquis F.C
1 Tactiek caquis
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.9 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Moragues is nu in balbezit. Donev speelt de bal door. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru geeft een hoge lob. De Sutter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:1

3e minuut.
Misić geeft een lange en hoge pass. Aragón rent richting de bal. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru geeft een hoge lob. De Sutter springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bulgarino speelt de bal door. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Serek is nu in balbezit. Serek speelt de bal door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:2

7e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley geeft een lange en hoge pass. De Sutter kopt de bal weg. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bulgarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgarino geeft de bal voor. Serek probeert de bal aan de voet te houden. Van Hoof is nu in balbezit. Barkley geeft een lange en hoge pass. Malnati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley geeft een lange en hoge pass. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Malnati trapt de bal weg. Tătaru met een sublieme pass. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Sutter rent richting de bal. Malnati probeert naar een medespeler te passen. Misić speelt de bal door. Daar is Serek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Misić probeert naar een medespeler te passen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal zonder na te denken. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barkley kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek geeft de bal voor. Donev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev draait met de bal, schiet en ... Malnati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bulgarino onderschept slim de pass. Bulgarino geeft de bal voor. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Malnati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 78%, Caquis F.C 22%.
Txapeldunas - Caquis F.C 0:3

48e minuut.
Misić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tătaru de bal. Tătaru met een sublieme pass. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap. Malnati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:4

50e minuut.
Daar is Serek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serek passt de bal zonder na te denken. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Malnati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:5

63e minuut.
Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru geeft de bal voor. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel. Malnati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:6

65e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru passt de bal met de wreef. De Sutter is nu in balbezit. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Barkley geeft de bal voor. Parés probeert de bal aan de voet te houden. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Malnati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Caquis F.C 0:7

68e minuut.
Donev heeft problemen om de bal te vangen. Parés begaat een overtreding. Donev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is De Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Falkiewicz de bal. Donev is nu in balbezit. Falkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falkiewicz krijgt een gele kaart. Donev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Parés kopt de bal weg. Galo probeert de bal met de borst te controleren. Galo geeft de bal voor. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru passt de bal met de wreef. De Sutter rent richting de bal. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof geeft de bal voor. Barkley met een sublieme pass. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Malnati met een sublieme pass. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley met een sublieme pass. Klungelig pakt De Sutter de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 83%, Caquis F.C 17%.
Txapeldunas - Caquis F.C 0:7