Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Madriid FC ALFONSO I
Normal Tactiek A
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Krzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyk speelt de bal door. Torricelli rent richting de bal. Morant is nu in balbezit. Morant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Morant rent richting de bal. Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli passt de bal met de wreef. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Morant onderschept slim de pass. Morant passt de bal in één keer door. Dorado Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:1

6e minuut.
Torricelli kopt de bal weg. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk schiet op doel. García Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:2

10e minuut.
de la Calle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camino Tallón is nu in balbezit. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Torricelli rent richting de bal. Torricelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli passt de bal in één keer door. Krzyk rent richting de bal. Krzyk draait met de bal, schiet en ... Casero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torricelli is nu in balbezit. Torricelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle geeft een hoge lob. Rexach rent richting de bal. Torricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Torricelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:3

14e minuut.
Becerra probeert de bal aan de voet te houden. Luna Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Eslava geeft een hoge lob. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:4

15e minuut.
Rexach rent richting de bal. Torricelli onderschept slim de pass. Torricelli probeert naar een medespeler te passen. Krzyk rent richting de bal. Krzyk schiet op doel. García Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:5

17e minuut.
Rexach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morant de bal. Morant probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:6

18e minuut.
Krzyk is nu in balbezit. Sauras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzyk raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Calle met een snel genomen vrije trap. Torricelli heeft problemen om de bal te vangen. Torricelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Torricelli rent richting de bal. Torricelli haalt uit met een fantastische trap. García Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:7

21e minuut.
Dorado Ramírez speelt de bal door. Corchado rent richting de bal. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Morant bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle rent richting de bal. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dorado Ramírez onderschept slim de pass. Dorado Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torricelli de bal. Morant rent richting de bal. Morant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dorado Ramírez rent richting de bal. Dorado Ramírez geeft een hoge lob. Corchado is nu in balbezit. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Torricelli is nu in balbezit. Torricelli passt de bal met de wreef. Casero rent richting de bal. Krzyk onderschept slim de pass. Krzyk schiet op doel. García Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Krzyk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Luna Eslava is nu in balbezit. Luna Eslava geeft de bal voor. Corchado kopt de bal weg. Klungelig pakt Torricelli de bal. Torricelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:8

39e minuut.
Torricelli probeert de bal aan de voet te houden. Rexach is nu in balbezit. Torricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Torricelli geeft een lange en hoge pass. Krzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:9

42e minuut.
Torricelli is nu in balbezit. Torricelli passt de bal zonder na te denken. Krzyk is nu in balbezit. Torricelli rent richting de bal. Torricelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:10

44e minuut.
de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Lodyga geeft een hoge lob. Krzyk heeft problemen om de bal te vangen. Torricelli is nu in balbezit. Torricelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Madriid 77%, FC ALFONSO I 23%.
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:11

47e minuut.
Dorado Ramírez passt de bal zonder na te denken. Morant heeft problemen om de bal te vangen. Dorado Ramírez is nu in balbezit. Dorado Ramírez geeft de bal voor. Krzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dorado Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Morant bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez speelt de bal door. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. García Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
de la Calle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morant rent richting de bal. Morant met een sublieme pass. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Luna Eslava met een snelle inworp. Llera Garzón is nu in balbezit. Dorado Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Ramírez geeft een hoge lob. Krzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:12

58e minuut.
Casero is nu in balbezit. Morant onderschept slim de pass. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:13

62e minuut.
Esperilla met een snelle inworp. Corchado rent richting de bal. Corchado met een sublieme pass. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:14

65e minuut.
Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk passt de bal in één keer door. Torricelli is nu in balbezit. Torricelli haalt uit met een fantastische trap. García Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:15

70e minuut.
Dorado Ramírez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luna Eslava de bal. Luna Eslava geeft een lange en hoge pass. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torricelli is nu in balbezit. Torricelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:16

76e minuut.
Buitenspel voor Sauras. Goede buitenspelval van de verdediging. Dorado Ramírez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krzyk kopt de bal weg. Torricelli rent richting de bal. Torricelli draait met de bal, schiet en ... García Iglesias bokst de bal weg.

79e minuut.
Camino Tallón heeft problemen om de bal te vangen. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk probeert naar een medespeler te passen. Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:17

81e minuut.
Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez speelt de bal door. Klungelig pakt Luna Eslava de bal. Luna Eslava speelt de bal door. Dorado Ramírez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Morant passt de bal in één keer door. Esperilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casero de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krzyk passt de bal in één keer door. Daar is Torricelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Torricelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Camino Tallón is nu in balbezit. de la Calle onderschept slim de pass. de la Calle speelt de bal door. Morant bereikt de bal nog maar net als eerste. Morant geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Madriid 78%, FC ALFONSO I 22%.
Atletico de Madriid - FC ALFONSO I 0:17