Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Dabuten´s
avanzada Tactiek Dabuten´s
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
44 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


34e minuut.
González Velasco speelt de bal door. Tanboğa speelt de bal door. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. Tahirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Tanboğa de bal. Rodríguez Costa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanboğa. Tanboğa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 52%, Dabuten´s 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Citizen - Dabuten´s 0:0

46e minuut.
Ðức Phú komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Princ is nu in balbezit. Rodríguez Costa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Princ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Princ kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ðức Phú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Dabuten´s 0:1

52e minuut.
Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Abela verovert de bal door een tackle van achteren. Forno kopt de bal weg. Princ is nu in balbezit. Princ draait met de bal, schiet en ... Ðức Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
de Souza Farias geeft een hoge lob. Inworp. Forno met een snelle inworp. Princ rent richting de bal. Princ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paricio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanboğa is nu in balbezit. Tanboğa geeft de bal voor. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Princ rent richting de bal. Forno rent richting de bal. Forno passt de bal in één keer door. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar speelt de bal door. Vinuesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinuesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Citizen - Dabuten´s 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 54%, Dabuten´s 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Citizen - Dabuten´s 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Amenábar is nu in balbezit. González Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. González Velasco met een sublieme pass. Igoroin heeft problemen om de bal te vangen. Igoroin geeft de bal voor. Paal!

104e minuut.
Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer passt de bal in één keer door. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Forno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 39%, Dabuten´s 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Citizen - Dabuten´s 1:1

110e minuut.
Hana Omer met een sublieme pass. Igoroin is nu in balbezit. Amenábar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amenábar krijgt een gele kaart. Igoroin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Igoroin kan niet meer verder spelen. Mantecón komt het veld opgelopen.

118e minuut.
Sıhhiyeli passt de bal zonder na te denken. Abela geeft een hoge lob. Princ is nu in balbezit. Princ schiet op doel. Ðức Phú probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mantecón zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schiet op doel. Mantecón kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 40%, Dabuten´s 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Citizen - Dabuten´s 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Princ neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Pikabea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Dabuten´s 2:1
---
Pekdemir neemt de penalty, wat een uithaal! Ðức Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Vinuesa neemt de penalty, wat een uithaal! Gombrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Dabuten´s 3:1
---
Tanboğa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Paricio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Hana Omer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Phú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---