Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts INFIERNO ROJIBLANCO
Training 7 Tactiek javi 1
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 68
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 54.8
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Šróba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir passt de bal met de wreef. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Augustenborg kopt de bal weg. Węc speelt de bal door. Šróba met een sublieme pass. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:1

4e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc speelt de bal door. Daar is Augustenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:2

5e minuut.
Węc speelt de bal door. Kordemir speelt de bal door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:3

6e minuut.
Torlak is nu in balbezit. Šróba probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:4

8e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński passt de bal met de wreef. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węc rent richting de bal. Węc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:5

11e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński passt de bal met de wreef. Šróba speelt de bal door. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:6

12e minuut.
Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg heeft problemen om de bal te vangen. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:7

13e minuut.
Torlak probeert naar een medespeler te passen. Çulcu is nu in balbezit. Çulcu passt de bal in één keer door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:8

14e minuut.
Çulcu passt de bal met de wreef. Inworp. Šróba met een snelle inworp. Kordemir heeft problemen om de bal te vangen. Kordemir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński speelt de bal door. Šróba probeert naar een medespeler te passen. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:9

18e minuut.
James geeft een hoge lob. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc speelt de bal door. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:10

19e minuut.
Šróba met een snelle inworp. Węc is nu in balbezit. Węc passt de bal in één keer door. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:11

20e minuut.
Çulcu is nu in balbezit. Šróba verovert de bal door een tackle van achteren. Šróba speelt de bal door. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dzigoński maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Kuzeyli met een harde bal richting middenveld. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:12

24e minuut.
Šróba passt de bal zonder na te denken. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. James speelt de bal door. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:13

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzigoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šróba probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg probeert de bal met de borst te controleren. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:14

26e minuut.
Torlak is nu in balbezit. Augustenborg onderschept slim de pass. Šróba probeert naar een medespeler te passen. Węc rent richting de bal. Węc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:15

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šróba neemt de hoekschop. Węc kopt de bal weg. Klungelig pakt Augustenborg de bal. Augustenborg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba speelt de bal door. Klungelig pakt Augustenborg de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:16

33e minuut.
Šróba rent richting de bal. Šróba passt de bal met de wreef. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:17

36e minuut.
Butuşan rent richting de bal. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:18

38e minuut.
Klungelig pakt Dzigoński de bal. Dzigoński met een sublieme pass. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kordemir heeft problemen om de bal te vangen. Kordemir met een sublieme pass. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:19

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šróba neemt de hoekschop. Węc met een sublieme pass. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:20

40e minuut.
Dzigoński met de inworp. Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba passt de bal zonder na te denken. Węc is nu in balbezit. Węc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:21

42e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Vivanco speelt de bal door. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Augustenborg de bal onder controle te krijgen. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:22

44e minuut.
Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Kordemir rent richting de bal. Kordemir met een sublieme pass. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 84%, INFIERNO ROJIBLANCO 16%.
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:23

46e minuut.
Šróba speelt de bal door. James rent richting de bal. Vivanco speelt de bal door. Šróba is nu in balbezit. Šróba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Šróba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński passt de bal in één keer door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc speelt de bal door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:24

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šróba met de inworp. Kordemir met een sublieme pass. Augustenborg heeft problemen om de bal te vangen. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:25

51e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Šróba met een sublieme pass. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:26

54e minuut.
Šróba probeert naar een medespeler te passen. Węc rent richting de bal. Węc probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:27

55e minuut.
Klungelig pakt Kordemir de bal. Kordemir passt de bal in één keer door. Węc rent richting de bal. Węc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Šróba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordemir is nu in balbezit. Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:28

59e minuut.
Šróba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc passt de bal met de wreef. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:29

60e minuut.
Augustenborg probeert naar een medespeler te passen. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc passt de bal met de wreef. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:30

61e minuut.
Kordemir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Havach komt het veld opgelopen. Morela komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Węc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morela met een sublieme pass. Havach speelt de bal door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:31

63e minuut.
Nožíř rent richting de bal. Havach is nu in balbezit. Havach passt de bal met de wreef. Węc is nu in balbezit. Węc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:32

65e minuut.
Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çulcu rent richting de bal. Vivanco onderschept slim de pass. Węc rent richting de bal. Węc passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Gedda komt het veld opgelopen. Üppis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński speelt de bal door. Węc rent richting de bal. Węc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:33

69e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc probeert naar een medespeler te passen. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:34

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roden komt het veld opgelopen. Morela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gedda met een sublieme pass. Üppis is nu in balbezit. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:35

72e minuut.
Dzigoński passt de bal zonder na te denken. Morela is nu in balbezit. Morela met een sublieme pass. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gąsior geeft de bal voor. Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vivanco probeert naar een medespeler te passen. James heeft problemen om de bal te vangen. Çulcu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Çulcu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Çulcu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. James is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vivanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Üppis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:36

77e minuut.
Roden onderschept slim de pass. Roden met een sublieme pass. Gedda met een sublieme pass. Üppis rent richting de bal. Üppis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:37

77e minuut.
Inworp. Roden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gedda met een sublieme pass. Üppis is nu in balbezit. Üppis schiet op doel. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ascosi geeft een hoge lob. Vivanco probeert de bal met de borst te controleren. Vivanco met een sublieme pass. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:38

80e minuut.
Vivanco speelt de bal door. Roden met een sublieme pass. Üppis is nu in balbezit. Üppis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morela heeft problemen om de bal te vangen. Morela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:39

82e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Morela speelt de bal door. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Üppis heeft problemen om de bal te vangen. Üppis speelt de bal door. Morela rent richting de bal. Morela draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:40

84e minuut.
Inworp. Roden met de inworp. Morela speelt de bal door. Üppis rent richting de bal. Üppis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:41

85e minuut.
Ascosi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morela met een snelle inworp. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis schiet op doel. Kuzeyli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:42

87e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:43

89e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:44

90e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński passt de bal met de wreef. Gedda probeert naar een medespeler te passen. Üppis is nu in balbezit. Üppis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:45

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 91%, INFIERNO ROJIBLANCO 9%.
FC Kabruts - INFIERNO ROJIBLANCO 0:45