Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vilagarcia Isvar FC
Normal Tactiek 532 i up 2
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Segundo met een sublieme pass. Klungelig pakt Calzón de bal. Enguix Pachés verovert de bal door een tackle van achteren. Enguix Pachés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
García Hueso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sedano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
García Sedano geeft een hoge lob. Clarencio krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Duró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarencio is nu in balbezit. Clarencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:1

8e minuut.
García Sedano passt de bal in één keer door. Pałkowski probeert naar een medespeler te passen. Quiñoa heeft problemen om de bal te vangen. Clarencio is nu in balbezit. Clarencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Michna rent richting de bal. Michna passt de bal met de wreef. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski geeft een hoge lob. Enguix Pachés springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
García Sedano onderschept slim de pass. García Sedano speelt de bal door. Clarencio rent richting de bal. Enguix Pachés rent richting de bal. Enguix Pachés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
García Sedano met een sublieme pass. Peinado heeft problemen om de bal te vangen. García Sedano rent richting de bal. García Sedano geeft een lange en hoge pass. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:2

21e minuut.
Peinado probeert naar een medespeler te passen. Segundo is nu in balbezit. Ribar verovert de bal door een tackle van achteren. Ribar geeft een hoge lob. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pałkowski met een sublieme pass. Clarencio heeft problemen om de bal te vangen. Clarencio met een sublieme pass. Enguix Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix Pachés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:3

24e minuut.
Segundo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peinado met een snelle inworp. García Sedano geeft een lange en hoge pass. Enguix Pachés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:4

27e minuut.
Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segundo de bal. García Sedano speelt de bal door. Clarencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:5

30e minuut.
Ribar speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski passt de bal in één keer door. Enguix Pachés heeft problemen om de bal te vangen. Enguix Pachés haalt uit met een fantastische trap. Cadarso bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pérez Del Pozo kopt de bal weg. Clarencio probeert de bal met de borst te controleren. Clarencio speelt de bal door. Enguix Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix Pachés schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cadarso met een sublieme pass. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski probeert naar een medespeler te passen. Clarencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarencio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enguix Pachés rent richting de bal. Enguix Pachés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:6

36e minuut.
Duró geeft de bal voor. Inworp. García Sedano met de inworp. Pałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pałkowski geeft de bal voor. Cadarso bokst de bal weg. Clarencio springt en kopt de bal. Cadarso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Clarencio passt de bal zonder na te denken. Enguix Pachés heeft problemen om de bal te vangen. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix Pachés onderschept slim de pass. Enguix Pachés draait met de bal, schiet en ... Cadarso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Clarencio schiet op doel. Quiñoa probeert de bal aan de voet te houden. Carpintero met een sublieme pass. Enguix Pachés is nu in balbezit. Enguix Pachés draait met de bal, schiet en ... Cadarso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duró heeft problemen om de bal te vangen. Clarencio is nu in balbezit. Clarencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:7

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raneri komt het veld opgelopen. Pałkowski met de inworp. Raneri rent richting de bal. Raneri draait met de bal, schiet en ... Cadarso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:8

45e minuut.
Segundo speelt de bal door. Calzón heeft problemen om de bal te vangen. García Hueso is nu in balbezit. Enguix Pachés verovert de bal door een tackle van achteren. Enguix Pachés draait met de bal, schiet en ... Cadarso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vilagarcia 87%, Isvar FC 13%.
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:9

47e minuut.
Quiñoa rent richting de bal. Quiñoa geeft een hoge lob. Maneval bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneval geeft de bal voor. Raneri springt en kopt de bal. Cadarso bokst de bal weg.

48e minuut.
García Sedano kopt de bal weg. Raneri is nu in balbezit. Quiñoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raneri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enguix Pachés legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
García Sedano geeft de bal voor. Duró kopt de bal weg. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix Pachés onderschept slim de pass. Enguix Pachés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rambier geeft een hoge lob. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski geeft een lange en hoge pass. Raneri is nu in balbezit. Raneri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Enguix Pachés is nu in balbezit. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri haalt uit met een fantastische trap. Enguix Pachés probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:10

59e minuut.
Enguix Pachés is nu in balbezit. Enguix Pachés probeert naar een medespeler te passen. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri schiet op doel. Cadarso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:11

61e minuut.
Duró onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raneri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:12

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Enguix Pachés de bal onder controle te krijgen. Raneri rent richting de bal. Raneri passt de bal zonder na te denken. Enguix Pachés heeft problemen om de bal te vangen. Enguix Pachés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Enguix Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix Pachés passt de bal in één keer door. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski geeft een hoge lob. Raneri controleert de bal met de borst. Raneri haalt uit met een fantastische trap. Enguix Pachés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadarso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cadarso met een harde bal richting middenveld. Maneval kopt de bal weg. Raneri is nu in balbezit. Daar is Raneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raneri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enguix Pachés is nu in balbezit. Enguix Pachés schiet op doel. Cadarso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:13

70e minuut.
Calzón met een sublieme pass. Segundo heeft problemen om de bal te vangen. Enguix Pachés onderschept slim de pass. Raneri rent richting de bal. Raneri schiet op doel. Cadarso bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Enguix Pachés rent richting de bal. Enguix Pachés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:14

71e minuut.
Raneri onderschept slim de pass. Raneri probeert naar een medespeler te passen. Enguix Pachés rent richting de bal. Enguix Pachés haalt uit met een fantastische trap. Duró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ahumada rent richting de bal. García Sedano is nu in balbezit. García Sedano passt de bal in één keer door. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
García Sedano heeft problemen om de bal te vangen. García Sedano kopt de bal weg. Enguix Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Enguix Pachés de bal. Enguix Pachés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:15

81e minuut.
García Sedano verovert de bal door een tackle van achteren. García Sedano passt de bal in één keer door. Raneri rent richting de bal. Raneri draait met de bal, schiet en ... Cadarso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:16

83e minuut.
Michna passt de bal zonder na te denken. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski geeft een hoge lob. Raneri is nu in balbezit. Raneri schiet op doel. Cadarso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raneri is nu in balbezit. Raneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:17

85e minuut.
Khairy heeft problemen om de bal te vangen. Ribar rent richting de bal. Ribar geeft een hoge lob. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Quiñoa met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peinado met de inworp. García Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sedano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vilagarcia 88%, Isvar FC 12%.
Real Vilagarcia - Isvar FC 0:17