Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Palmas U.D. Vichocuntín C.F
XenoVerseX4 Tactiek Glow_GdO_20
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 64.9
good Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Salmilahti passt de bal met de wreef. Elliott is nu in balbezit. Salmilahti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salmilahti krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Travolta onderschept slim de pass. Travolta speelt de bal door. Azat speelt de bal door. Elliott rent richting de bal. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Metsäkallio kopt de bal weg. Dubourg is nu in balbezit. Erostarbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubourg moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dubourg kan niet meer verder spelen. Cruz Fernández komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Azat verovert de bal door een tackle van achteren. Azat met een sublieme pass. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cruz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe is nu in balbezit. Erostarbe geeft de bal voor. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier schiet op doel. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dumortier is nu in balbezit. Dumortier met een sublieme pass. Elliott rent richting de bal. Elliott draait met de bal, schiet en ... Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat geeft een lange en hoge pass. Elliott is nu in balbezit. Elliott haalt uit met een fantastische trap. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 0:1

13e minuut.
Dumortier is nu in balbezit. Dumortier passt de bal in één keer door. Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmsley geeft een hoge lob. Salmilahti heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pajanović neemt de hoekschop. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg. Daar is Salmilahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elliott rent richting de bal. Elliott schiet op doel. Téllez bokst de bal weg.

23e minuut.
Hoydonckx kopt de bal weg. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley passt de bal in één keer door. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dumortier geeft de bal voor. Travolta kopt de bal weg. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Helmsley passt de bal zonder na te denken. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert de bal aan de voet te houden. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal met de wreef. Azat geeft een lange en hoge pass. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ferenc onderschept slim de pass. Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoydonckx rent richting de bal. Helmsley verovert de bal door een tackle van achteren. Helmsley draait met de bal, schiet en ... Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 75%, Vichocuntín C.F 25%.
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 0:1

46e minuut.
Magbojos komt het veld opgelopen. Pérez Alvite komt het veld opgelopen. Engel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott passt de bal zonder na te denken. Travolta is nu in balbezit. Travolta haalt uit met een fantastische trap. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 0:2

52e minuut.
Daar is Magbojos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magbojos probeert naar een medespeler te passen. Erostarbe rent richting de bal. Metsäkallio onderschept slim de pass. Metsäkallio draait met de bal, schiet en ... Okorie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Travolta met een sublieme pass. Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmsley geeft een hoge lob. Elliott krijgt zijn hoofd ertegen. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Argyros probeert naar een medespeler te passen. Helmsley rent richting de bal. Helmsley passt de bal in één keer door. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg.

57e minuut.
Metsäkallio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuomijoki de bal. Mosna is nu in balbezit. Mosna haalt uit met een fantastische trap. Okorie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:2

60e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat speelt de bal door. Travolta speelt de bal door. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier draait met de bal, schiet en ... Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elliott is nu in balbezit. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:3

61e minuut.
Napalony komt het veld opgelopen. Canosa komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa schiet op doel. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:4

63e minuut.
Campano geeft een hoge lob. Hoydonckx rent richting de bal. Canosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canosa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Salmilahti geeft de bal voor. Erostarbe kopt de bal weg. Ferenc is nu in balbezit. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pérez Alvite verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Alvite passt de bal in één keer door. Inworp. Napalony met de inworp. Pajanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:5

73e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:6

76e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal met de wreef. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:7

77e minuut.
Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenc begaat een overtreding. Elliott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elliott zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Helmsley rent richting de bal. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:8

81e minuut.
Ferenc geeft de bal voor. Pajanović is nu in balbezit. Salmilahti begaat een overtreding. Salmilahti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pajanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elliott zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović geeft de bal voor. Canosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović geeft de bal voor. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 68%, Vichocuntín C.F 32%.
Las Palmas U.D. - Vichocuntín C.F 1:9