Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco lostreces
433 Tactiek 22024
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten formidable
weak Passen formidable
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Taiocchi geeft de bal voor. Piech met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará schiet op doel. Caratallada probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Caínzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gil Oteiza passt de bal zonder na te denken. Ceará rent richting de bal. Ceará passt de bal met de wreef. Stegienka rent richting de bal. Stegienka haalt uit met een fantastische trap. Caínzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:1

6e minuut.
Bolacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil Oteiza controleert de bal met de borst. Gil Oteiza speelt de bal door. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:2

7e minuut.
Bolacha met een sublieme pass. Daar is Stegienka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegienka speelt de bal door. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Caínzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará geeft een hoge lob. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka schiet op doel. Caínzos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Taiocchi onderschept slim de pass. Taiocchi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolacha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceará maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bolacha is nu in balbezit. Bolacha speelt de bal door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:3

13e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal in één keer door. Daar is Soria López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:4

15e minuut.
Soria López probeert naar een medespeler te passen. Klašek rent richting de bal. Klašek passt de bal in één keer door. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka schiet op doel. Caínzos bokst de bal weg.

17e minuut.
Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Gil Oteiza rent richting de bal. Gil Oteiza geeft een hoge lob. Stegienka heeft problemen om de bal te vangen. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:5

19e minuut.
Caratallada passt de bal in één keer door. Klašek is nu in balbezit. Met opzet legt Cornalba zijn tegenspeler op de grond. Klašek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klašek kan niet meer verder spelen. Fabré komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bolacha met de inworp. Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré geeft een hoge lob. Ceará maakt een snoekduik en kopt de bal. Caínzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:6

24e minuut.
Mitroiu probeert naar een medespeler te passen. Cornalba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stegienka. Stegienka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Soria López geeft de bal voor. Cornalba kopt de bal weg. Fabré rent richting de bal. Fabré geeft een lange en hoge pass. Stegienka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gil Oteiza probeert naar een medespeler te passen. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka passt de bal zonder na te denken. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bolacha passt de bal zonder na te denken. Gil Oteiza is nu in balbezit. Gil Oteiza passt de bal met de wreef. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Taiocchi trapt de bal weg. Piech geeft een lange en hoge pass. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Caínzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:7

33e minuut.
Fabré verovert de bal door een tackle van achteren. Fabré met een sublieme pass. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:8

34e minuut.
Bolacha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará speelt de bal door. Stegienka rent richting de bal. Stegienka schiet op doel. Caínzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Piech onderschept slim de pass. Piech met een sublieme pass. Gil Oteiza probeert naar een medespeler te passen. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stegienka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:9

38e minuut.
Cobeño Iglesias met een sublieme pass. Bolacha met een sublieme pass. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:10

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolacha met een snelle inworp. Daar is Fabré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabré geeft de bal voor. Ceará krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ceará rent richting de bal. Caratallada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará onderschept slim de pass. Ceará draait met de bal, schiet en ... Caínzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 83%, lostreces 17%.
Madrid Blanco - lostreces 0:11

47e minuut.
Gil Oteiza speelt de bal door. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caratallada rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará schiet op doel. Caínzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Caínzos probeert naar een medespeler te passen. Piech met een sublieme pass. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... Caínzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bolacha geeft een hoge lob. Soria López controleert de bal met de borst. Bolacha geeft een hoge lob. Stegienka springt en kopt de bal. Caínzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:12

54e minuut.
Gil Oteiza is nu in balbezit. Gil Oteiza geeft de bal voor. Taiocchi heeft problemen om de bal te vangen. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bolacha heeft problemen om de bal te vangen. Bolacha probeert naar een medespeler te passen. Stegienka rent richting de bal. Stegienka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:13

56e minuut.
Inworp. Bolacha met de inworp. Fabré met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Caratallada probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolacha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stegienka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Bolacha met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal in één keer door. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Caratallada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Oteiza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolacha geeft een lange en hoge pass. Stegienka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil Oteiza controleert de bal met de borst. Gil Oteiza geeft de bal voor. Caínzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - lostreces 0:14

69e minuut.
Gil Oteiza kan de bal niet met de borst controleren. Piech probeert naar een medespeler te passen. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caratallada de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Băşulescu probeert de bal aan de voet te houden. Ceará rent richting de bal. Caratallada rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolacha neemt de hoekschop. Stegienka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gil Oteiza met de inworp. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará geeft de bal voor. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cobeño Iglesias met een sublieme pass. Gil Oteiza is nu in balbezit. Gil Oteiza passt de bal in één keer door. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bolacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré passt de bal zonder na te denken. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 83%, lostreces 17%.
Madrid Blanco - lostreces 0:14