Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Truenos Desvergonzados Diamantes Locos
Normal Tactiek FUTSAL5
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten solid
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichunlaf met de inworp. Leemans speelt de bal door. Bison is nu in balbezit. Bison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salaberry passt de bal met de wreef. Leemans geeft een hoge lob. Lastras kopt de bal weg. Bison is nu in balbezit. Bison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:1

11e minuut.
Salaberry onderschept slim de pass. Salaberry geeft een hoge lob. Bison is nu in balbezit. Bison draait met de bal, schiet en ... Martín Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:2

17e minuut.
Pérez Guirado met een harde bal richting middenveld. Leemans kopt de bal weg. Płaskoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crusat. Bison raakt geblesseerd tijdens het duel. Leemans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bison springt en kopt de bal. Cascón probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leemans passt de bal zonder na te denken. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal met de wreef. Płaskoczyński probeert de bal met de borst te controleren. Płaskoczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans geeft een hoge lob. Bison rent richting de bal. Bison draait met de bal, schiet en ... Martín Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bison rent richting de bal. Bison passt de bal zonder na te denken. Leemans met een sublieme pass. Płaskoczyński is nu in balbezit. Płaskoczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
López González rent richting de bal. López González passt de bal zonder na te denken. Płaskoczyński is nu in balbezit. Płaskoczyński schiet op doel. Martín Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:3

39e minuut.
Praljak geeft de bal voor. Płaskoczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Guirado de bal. Bison rent richting de bal. Bison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos Desvergonzados 57%, Diamantes Locos 43%.
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:3

48e minuut.
Inworp. Bison met de inworp. Leemans is nu in balbezit. Leemans geeft een hoge lob. Martín Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:4

60e minuut.
Lastras is nu in balbezit. Lastras passt de bal in één keer door. Leemans met een sublieme pass. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison schiet op doel. Martín Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
López González geeft de bal voor. Salaberry is nu in balbezit. Salaberry geeft een lange en hoge pass. Bison probeert de bal met de borst te controleren. Bison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans speelt de bal door. Bison rent richting de bal. Bison haalt uit met een fantastische trap. Martín Prado bokst de bal weg.

72e minuut.
Leemans rent richting de bal. Leemans geeft de bal voor. Daar is Pérez Guirado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bison is nu in balbezit. Bison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:5

75e minuut.
Płaskoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Płaskoczyński passt de bal zonder na te denken. Bison rent richting de bal. Bison haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pérez Guirado de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Leemans kopt de bal weg. Bison is nu in balbezit. Bison passt de bal in één keer door. Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaskoczyński draait met de bal, schiet en ... Martín Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
López González is nu in balbezit. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans speelt de bal door. Klungelig pakt Bison de bal. Bison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:6

89e minuut.
López González speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaskoczyński met de inworp. Daar is Leemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leemans geeft een lange en hoge pass. Martín Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bison heeft problemen om de bal te vangen. Bison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos Desvergonzados 58%, Diamantes Locos 42%.
Truenos Desvergonzados - Diamantes Locos 0:7