Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loiola Team *La Celeste*
Aerox Tactiek Dortmund
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
average Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Emery probeert naar een medespeler te passen. Molin is nu in balbezit. Molin passt de bal met de wreef. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk haalt uit met een fantastische trap. Guillot bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Emery zal de hoekschop nemen. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - *La Celeste* 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Lin de bal. Lin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ungvarský de bal. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin onderschept slim de pass. Molin geeft een hoge lob. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin onderschept slim de pass. Molin passt de bal zonder na te denken. Emery heeft problemen om de bal te vangen. Emery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin onderschept slim de pass. Molin met een sublieme pass. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Guillot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - *La Celeste* 0:2

40e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Wężyk heeft problemen om de bal te vangen. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Szypowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 63%, *La Celeste* 37%.
Loiola Team - *La Celeste* 0:2

46e minuut.
Berceo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz geeft een hoge lob. Molin is nu in balbezit. Molin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sheringham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molin rent richting de bal. Molin draait met de bal, schiet en ... Guillot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 67%, *La Celeste* 33%.
Loiola Team - *La Celeste* 0:2