Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conejos Ásperos Javiepm
Normal Tactiek Jpm2
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Bartrés rent richting de bal. Bartrés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Portabales trapt de bal weg. Bartrés kopt de bal weg. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Portabales bokst de bal weg.

20e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Portelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Portabales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:1

26e minuut.
Bartrés speelt de bal door. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña speelt de bal door. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Portabales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:2

28e minuut.
Pérez Ipiña heeft problemen om de bal te vangen. Aceituno speelt de bal door. Portelli probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Portabales met een sublieme pass. Paredes kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bartrés onderschept slim de pass. Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Portabales met een harde bal richting middenveld. Portelli kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Ásperos 75%, Javiepm 25%.
Conejos Ásperos - Javiepm 0:3

46e minuut.
Posesos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal met de wreef. Bartrés rent richting de bal. Bartrés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:4

49e minuut.
Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín begaat een overtreding. Bartrés raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartrés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Portabales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pérez Castro is nu in balbezit. Pizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzi speelt de bal door. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Posesos met een sublieme pass. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente geeft een hoge lob. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Diezma rent richting de bal. Posesos verovert de bal door een tackle van achteren. Posesos met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:5

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Llonch Andreu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pérez Castro probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Reyes geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Portabales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:6

69e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes passt de bal zonder na te denken. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pérez Castro heeft problemen om de bal te vangen. Llonch Andreu is nu in balbezit. Llonch Andreu passt de bal in één keer door. Posesos rent richting de bal. Posesos geeft een lange en hoge pass. Portabales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portabales met een harde bal richting middenveld. Bartrés kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Portabales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:7

77e minuut.
Inworp. Coello komt het veld opgelopen. Posesos met de inworp. López Clemente speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:8

78e minuut.
Coello rent richting de bal. Daar is Coello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello passt de bal met de wreef. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Portabales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Coello is nu in balbezit. Daar is Coello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello speelt de bal door. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:9

83e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:10

85e minuut.
Posesos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen. Bro Sáez rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portabales met een harde bal richting middenveld. Argensó rent richting de bal. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Portabales bokst de bal weg.

89e minuut.
Lafuerza rent richting de bal. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello speelt de bal door. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Portabales met een harde bal richting middenveld. Paredes kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Portabales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bro Sáez de bal. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Portabales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Ásperos - Javiepm 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Ásperos 84%, Javiepm 16%.
Conejos Ásperos - Javiepm 0:11