Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnástica Abad Toletum Imperialis
Normal Tactiek Braña5mod
42% Balbezit 58%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 63
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 61.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Manson met een sublieme pass. Fernández Compan rent richting de bal. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda draait met de bal, schiet en ... Bersabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Torralba Jiménez passt de bal zonder na te denken. Daar is Paliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliga geeft de bal voor. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bersabé trapt de bal weg van het doel. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company geeft een hoge lob. Fernández Compan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:1

6e minuut.
Tejera passt de bal in één keer door. Manson is nu in balbezit. Manson passt de bal in één keer door. Úbeda rent richting de bal. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Paliga speelt de bal door. Lippelt met een sublieme pass. Tejera speelt de bal door. Úbeda rent richting de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:2

8e minuut.
Paliga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fado de bal. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Bersabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:3

9e minuut.
Úbeda is nu in balbezit. Úbeda met een sublieme pass. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera geeft de bal voor. Fernández Compan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:4

10e minuut.
Klungelig pakt Fernández Compan de bal. Tejera met een sublieme pass. Úbeda rent richting de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:5

12e minuut.
Inworp. Manson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejera is nu in balbezit. Tejera geeft een hoge lob. Fernández Compan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:6

13e minuut.
Cembranos geeft een lange en hoge pass. Manson kopt de bal weg. Daar is Cardeñosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda schiet op doel. Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:7

15e minuut.
Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson geeft de bal voor. Tejera kopt de bal weg. Daar is Fado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:8

18e minuut.
Salceda rent richting de bal. Lippelt verovert de bal door een tackle van achteren. Lippelt passt de bal in één keer door. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillejo geeft een lange en hoge pass. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Gómez Company geeft een hoge lob. Fernández Compan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda speelt de bal door. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Bersabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:9

21e minuut.
Cardeñosa rent richting de bal. Úbeda onderschept slim de pass. Fernández Compan rent richting de bal. Úbeda rent richting de bal. Úbeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lippelt kopt de bal weg. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan passt de bal zonder na te denken. Úbeda rent richting de bal. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:10

24e minuut.
Lencsés passt de bal met de wreef. Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company passt de bal in één keer door. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda draait met de bal, schiet en ... Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bersabé met een sublieme pass. Lippelt kopt de bal weg. Daar is Cardeñosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úbeda rent richting de bal. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:11

28e minuut.
Lippelt met een sublieme pass. Fado is nu in balbezit. Fernández Compan verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:12

31e minuut.
Mellár geeft de bal voor. Úbeda probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Compan schiet op doel. Fado probeert de bal aan de voet te houden. Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tejera rent richting de bal. Tejera speelt de bal door. Úbeda rent richting de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. Bersabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:13

35e minuut.
Gómez Company probeert naar een medespeler te passen. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Manson is nu in balbezit. Manson geeft een hoge lob. Fernández Compan springt en kopt de bal. Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrete rent richting de bal. Manson verovert de bal door een tackle van achteren. Manson geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:14

38e minuut.
Castillejo geeft een lange en hoge pass. Castro Santos kopt de bal weg. Lencsés is nu in balbezit. Lencsés geeft de bal voor. Fernández Compan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Lippelt de bal. Lippelt speelt de bal door. Gómez Company probeert naar een medespeler te passen. Úbeda rent richting de bal. Úbeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lencsés kan de bal niet met de borst controleren. Manson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castillejo de bal. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:15

42e minuut.
Salceda speelt de bal door. Cortés Caballero rent richting de bal. Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:16

44e minuut.
Fado kopt de bal weg. Tejera rent richting de bal. Tejera passt de bal in één keer door. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnástica Abad 95%, Toletum Imperialis 5%.
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:17

47e minuut.
Tejera rent richting de bal. Tejera geeft een lange en hoge pass. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda geeft een hoge lob. Fernández Compan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:18

48e minuut.
Daar is Cortés Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úbeda onderschept slim de pass. Tejera rent richting de bal. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lippelt kopt de bal weg. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera met een sublieme pass. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda draait met de bal, schiet en ... Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fado heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Úbeda de bal. Bersabé probeert naar een medespeler te passen. Tejera geeft een hoge lob. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:19

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Raset de bal onder controle te krijgen. Gómez Company met een sublieme pass. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Fado probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bersabé speelt de bal door. Inworp. Gómez Company met een snelle inworp. Tejera geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan springt en kopt de bal. Bersabé bokst de bal weg. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:20

56e minuut.
Castillejo trapt de bal weg van het doel. Lippelt kopt de bal weg. Fernández Compan heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Bersabé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castillejo de bal onder controle te krijgen. Fernández Compan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bersabé trapt de bal weg. Inworp. Gómez Company zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mellár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paliga speelt de bal door. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company geeft de bal voor. Fernández Compan krijgt zijn hoofd ertegen. Bersabé bokst de bal weg.

60e minuut.
Lippelt verovert de bal door een tackle van achteren. Lippelt geeft een lange en hoge pass. Úbeda kopt de bal weg. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Úbeda krijgt zijn hoofd ertegen. Bersabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:21

63e minuut.
Fado trapt de bal weg. Lippelt geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan kopt de bal weg. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Paliga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt passt de bal met de wreef. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:22

67e minuut.
Klungelig pakt Gómez Company de bal. Gómez Company passt de bal met de wreef. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castillejo trapt de bal weg. Cembranos kopt de bal weg. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:23

69e minuut.
Cembranos passt de bal zonder na te denken. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company passt de bal in één keer door. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tejera is nu in balbezit. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera met een sublieme pass. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:24

73e minuut.
Manson heeft problemen om de bal te vangen. Manson met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tejera de bal onder controle te krijgen. Lippelt rent richting de bal. Lippelt passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pérez Tavira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt verovert de bal door een tackle van achteren. Lippelt geeft een hoge lob. Úbeda rent richting de bal. Úbeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fernández Compan rent richting de bal. Tejera rent richting de bal. Tejera passt de bal in één keer door. Úbeda heeft problemen om de bal te vangen. Úbeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:25

77e minuut.
Manson geeft een lange en hoge pass. Úbeda kopt de bal weg. Daar is Pérez Tavira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan passt de bal zonder na te denken. Tejera met een sublieme pass. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Fado geeft een lange en hoge pass. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company passt de bal zonder na te denken. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:26

82e minuut.
Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan speelt de bal door. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda geeft een lange en hoge pass. Castillejo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tejera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tejera geeft de bal voor. Fernández Compan krijgt zijn hoofd ertegen. Úbeda rent richting de bal. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:27

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bersabé trapt de bal weg. Manson met een sublieme pass. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bersabé speelt de bal door. Lippelt kopt de bal weg. Klungelig pakt Fado de bal. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Bersabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fado heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Bersabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:28

90e minuut.
Tejera is nu in balbezit. Tejera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gómez Company de bal. Gómez Company geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnástica Abad 93%, Toletum Imperialis 7%.
Gimnástica Abad - Toletum Imperialis 0:29