Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuerpos Potentes Izar Gorria Fan
Normal Tactiek 3 def
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Espuny geeft een hoge lob. Hun kopt de bal weg. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon geeft een hoge lob. Alonso Alvarez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta geeft de bal voor. Matilla heeft problemen om de bal te vangen. Bojan rent richting de bal. Bojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Matito kopt de bal weg. Menicatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicatti geeft een hoge lob. Alonso Alvarez rent richting de bal. Alonso Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:1

12e minuut.
Alonso Alvarez geeft de bal voor. Matilla kopt de bal weg. Daar is Sagalés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Garon met een sublieme pass. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Alonso Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap. González García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Caratallada probeert naar een medespeler te passen. Bodí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orta. Orta krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Orta met een snelle inworp. Garon probeert naar een medespeler te passen. Bojan rent richting de bal. Bojan draait met de bal, schiet en ... González García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:2

20e minuut.
Bojan rent richting de bal. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan draait met de bal, schiet en ... González García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:3

23e minuut.
Amutio geeft een hoge lob. Bojan kopt de bal weg. Daar is Alonso Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso Alvarez haalt uit met een fantastische trap. González García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:4

24e minuut.
Luengo speelt de bal door. Yerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. González García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sagalés geeft een hoge lob. Yerga kopt de bal weg. Menicatti geeft een hoge lob. Bojan rent richting de bal. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:5

35e minuut.
Bodí verovert de bal door een tackle van achteren. Bodí met een sublieme pass. Orta is nu in balbezit. Orta geeft een hoge lob. Bojan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orta met de inworp. Garon geeft een lange en hoge pass. Bojan krijgt zijn hoofd ertegen. González García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:6

38e minuut.
Sanzol Goñi geeft de bal voor. Garon probeert naar een medespeler te passen. Bojan rent richting de bal. Bojan draait met de bal, schiet en ... González García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:7

45e minuut.
Orta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan is nu in balbezit. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Alonso Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuerpos Potentes 88%, Izar Gorria Fan 12%.
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:7

48e minuut.
Amutio geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Puertas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garon de bal onder controle te krijgen. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan haalt uit met een fantastische trap. González García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Matito verovert de bal door een tackle van achteren. Matito speelt de bal door. Isenschmid geeft een hoge lob. Bojan krijgt zijn hoofd ertegen. González García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Menicatti probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan passt de bal zonder na te denken. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Alonso Alvarez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Menicatti geeft een hoge lob. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal in één keer door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Puertas heeft problemen om de bal te vangen. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Alonso Alvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
González García trapt de bal weg. Inworp. Isenschmid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Orta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Garon rent richting de bal. Garon passt de bal in één keer door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:8

74e minuut.
Sanzol Goñi geeft een lange en hoge pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez onderschept slim de pass. Bojan rent richting de bal. Bojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isenschmid met een snelle inworp. Orta is nu in balbezit. Orta geeft de bal voor. Matilla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sanzol Goñi onderschept slim de pass. Sanzol Goñi geeft een hoge lob. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan draait met de bal, schiet en ... González García probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Tršić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sanzol Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratallada begaat een overtreding. Sanzol Goñi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orta met een snel genomen vrije trap. Tršić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Orta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garon is nu in balbezit. Garon passt de bal in één keer door. Tršić rent richting de bal. Tršić draait met de bal, schiet en ... González García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuerpos Potentes 89%, Izar Gorria Fan 11%.
Cuerpos Potentes - Izar Gorria Fan 0:9