Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekizcespor İSTANBUL
Normal Tactiek OZZZ
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal zonder na te denken. Yetişkin probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa passt de bal in één keer door. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Taşçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:1

7e minuut.
Äckerle met de inworp. Laxos geeft een lange en hoge pass. Elbeyli heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek onderschept slim de pass. Laxos rent richting de bal. Laxos haalt uit met een fantastische trap. Taşçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:2

13e minuut.
Kampa kopt de bal weg. Daar is Bakırdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laxos speelt de bal door. Nowrotek probeert de bal met de borst te controleren. Nowrotek schiet op doel. Taşçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:3

15e minuut.
Nowrotek met een sublieme pass. Köfteci rent richting de bal. Laxos verovert de bal door een tackle van achteren. Laxos draait met de bal, schiet en ... Taşçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Elbeyli geeft een lange en hoge pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle passt de bal in één keer door. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:4

18e minuut.
Yetişkin is nu in balbezit. Yetişkin passt de bal zonder na te denken. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:5

21e minuut.
Çağan is nu in balbezit. Nowrotek onderschept slim de pass. Elbeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kampa onderschept slim de pass. Kampa met een sublieme pass. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yetişkin probeert de bal met de borst te controleren. Yetişkin passt de bal zonder na te denken. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos schiet op doel. Taşçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Yetişkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yetişkin geeft de bal voor. Köfteci probeert de bal aan de voet te houden. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kampa rent richting de bal. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bakırdağ de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:6

32e minuut.
Yetişkin geeft de bal voor. Bolatlı probeert de bal aan de voet te houden. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:7

33e minuut.
Nowrotek onderschept slim de pass. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal met de wreef. Laxos is nu in balbezit. Laxos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kampa rent richting de bal. Kampa geeft een hoge lob. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos schiet op doel. Taşçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Köfteci passt de bal in één keer door. Sitti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Äckerle. Äckerle krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yetişkin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laxos de bal onder controle te krijgen. Köfteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos onderschept slim de pass. Laxos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Groń passt de bal zonder na te denken. Yetişkin geeft een lange en hoge pass. Bolatlı probeert de bal aan de voet te houden. Laxos rent richting de bal. Laxos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kampa kopt de bal weg. Çağan heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Bolatlı probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bolatlı rent richting de bal. Laxos onderschept slim de pass. Çağan is nu in balbezit. Laxos onderschept slim de pass. Laxos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekizcespor 82%, İSTANBUL 18%.
Ekizcespor - İSTANBUL 0:7

49e minuut.
İkizler rent richting de bal. Kampa onderschept slim de pass. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Köfteci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Äckerle probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal met de wreef. Nowrotek heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Taşçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:8

64e minuut.
Yetişkin geeft een lange en hoge pass. Gümüşel rent richting de bal. Laxos verovert de bal door een tackle van achteren. Laxos schiet op doel. Taşçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:9

67e minuut.
Yetişkin geeft een hoge lob. Köfteci heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Taşçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:10

69e minuut.
Yetişkin kopt de bal weg. Elbeyli heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek geeft de bal voor. Laxos krijgt zijn hoofd ertegen. Taşçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kampa met een snelle inworp. Laxos probeert de bal met de borst te controleren. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Äckerle geeft een hoge lob. Taşçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yetişkin speelt de bal door. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek passt de bal zonder na te denken. Laxos is nu in balbezit. Laxos schiet op doel. Gümüşel probeert de bal aan de voet te houden. Taşçıoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:11

77e minuut.
Doeltrap. Taşçıoğlu trapt de bal weg. Larkin met een sublieme pass. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:12

78e minuut.
İkizler speelt de bal door. Amasyalılar is nu in balbezit. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowrotek schiet op doel. Taşçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:13

79e minuut.
İkizler speelt de bal door. Klungelig pakt Amasyalılar de bal. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek schiet op doel. Taşçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gümüşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Awate rent richting de bal. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nowrotek de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Taşçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kampa met een snelle inworp. Laxos kan de bal niet met de borst controleren. Bakırdağ is nu in balbezit. Laxos verovert de bal door een tackle van achteren. Laxos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ekizcespor - İSTANBUL 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekizcespor 81%, İSTANBUL 19%.
Ekizcespor - İSTANBUL 0:14