Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor Fenerbahçe Sk
433 majesty Tactiek forvet
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 10
26.2 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexandersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:1

7e minuut.
Murgu geeft een hoge lob. Şamlı heeft problemen om de bal te vangen. Alexandersson met een sublieme pass. Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Murgu met een snelle inworp. Alexandersson speelt de bal door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:2

13e minuut.
Bartın probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hacıyatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Türünk de bal. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen schiet op doel. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Oral speelt de bal door. Tadejewski rent richting de bal. Tadejewski passt de bal in één keer door. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Zimmerbauer met een snelle inworp. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson geeft een hoge lob. Bandiacky springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:3

23e minuut.
Nothaft is nu in balbezit. Nothaft geeft een lange en hoge pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:4

29e minuut.
Tadejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tadejewski passt de bal zonder na te denken. Szendrei is nu in balbezit. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:5

30e minuut.
Iğdırlı passt de bal zonder na te denken. Boray geeft een lange en hoge pass. Murgu rent richting de bal. Bartın onderschept slim de pass. Bartın schiet op doel. Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer geeft een hoge lob. Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:6

38e minuut.
Türünk rent richting de bal. Szendrei onderschept slim de pass. Szendrei met een sublieme pass. Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky schiet op doel. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Uytterhaegen met een sublieme pass. Türünk is nu in balbezit. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky schiet op doel. Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zimmerbauer rent richting de bal. Boray onderschept slim de pass. Met opzet legt Sánchez Cano zijn tegenspeler op de grond. Sánchez Cano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Boray raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 70%, Fenerbahçe Sk 30%.
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:6

46e minuut.
Tadejewski passt de bal met de wreef. Stańczuk is nu in balbezit. Stańczuk geeft een hoge lob. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:7

52e minuut.
Alexandersson met een snelle inworp. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer speelt de bal door. Uytterhaegen heeft problemen om de bal te vangen. Uytterhaegen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:8

53e minuut.
Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky rent richting de bal. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:9

55e minuut.
Oral kopt de bal weg. Murgu heeft problemen om de bal te vangen. Karan begaat een overtreding. Karan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Alexandersson de bal. Alexandersson passt de bal in één keer door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karan stond buitenspel. Nothaft maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:10

64e minuut.
Boray geeft de bal voor. Uytterhaegen kopt de bal weg. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:11

66e minuut.
Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Bursalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky onderschept slim de pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taşoğlu bokst de bal weg.

67e minuut.
Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Türünk rent richting de bal. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky schiet op doel. Taşoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:12

72e minuut.
Szendrei passt de bal zonder na te denken. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson speelt de bal door. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:13

74e minuut.
Murgu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:14

78e minuut.
Stańczuk speelt de bal door. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer passt de bal met de wreef. Szendrei is nu in balbezit. Szendrei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:15

82e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu geeft een lange en hoge pass. Szendrei is nu in balbezit. Szendrei schiet op doel. Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:16

83e minuut.
Hacıyatmaz passt de bal met de wreef. Türünk probeert de bal met de borst te controleren. Szendrei rent richting de bal. Szendrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:17

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexandersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski geeft een hoge lob. Szendrei kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:18

89e minuut.
Zimmerbauer passt de bal in één keer door. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson passt de bal zonder na te denken. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 74%, Fenerbahçe Sk 26%.
sarikamışspor - Fenerbahçe Sk 0:18